Vi er på vei til fjellet for å stå påski, så litt mer praktisk er det å ha med seg disse i sekken. Jeg delte min versjon på bloggen tidligere denne uka og koser meg med alle snaps og bilder dere deler på instagram med disse
Det er ikke det at jeg ikke liker å se bilder på Facebook av vellykkede mennesker som går lange turer påski i solskinn eller andre som slanger seg på stranden i syden
Nå er det fredagskveld og Gullrekka, og ingen fiskesuppe i mils omkrets. Denne suppa ble imidlertid laget tidligere i høst, oppskrifta lå lagret påmaskinen, så her er den
Ja, det er helt OK å gå påski, og ja norske vidder er flotte og alt det der. Hvert år kjenner jeg et innstendig behov for å gå i hi når vinteren presser seg på
Nå har det seg slik at i min familie så har vi enda ikke greid å få til en samlet påskefrokost med god mat og god tid – men det betyr ikke at jeg ikke skal prøve igjen i år
Del auberginene og sqash i skiver. er i Mil Palmeras i Spania er det nok en flott dag og termometeret har passert 30 grader. I dag er det stort matked fra kl 17. 8 kyllinglår3-4 skivede løk2 store squash1 stor aubergine200g gule cherrytomater200g røde cherrytomater5-6 skivede hvitløksfedd2 ts paprikapulver2 store sitroner1½ dl hønsebuljong1 ss olivenoljesalt/pepperKrydderurter etter behag. Stek ved 190 grader i 45 minutter. 17. 3-4 skivede løk. 1 stor aubergine. 5-6 skivede hvitløksfedd. 1½ dl hønsebuljong. 1 ss olivenolje. 190 grader i 45 minutter Rør rundt i løken etter halve tiden
I oppskrifter på Muslibarer som jeg har sett, er det oftest honning i. Jeg har alltid likt muslibarer, og har lenge vært på utkikk etter en oppskrift som er lett å lage, og at det ikke grenser over til å bli kake
Så fikk vi stå påski den ene dagen. Etter en fantastisk julefeiring på Trysilfjellet. Med ordentlig hvit jul, det var forsåvidt det i Oslo også, men å feire jul på fjellet har lenge vært min mann sin drøm
Disse bollene som på mirakuløs måte var fylt av vaniljekrem var en stor favoritt hos flere enn meg. Sørlandsboller er vanskelig å spise (men vanskelig på en god måte) fordi den er fylt av mye god vaniljekrem og når du sette tennene i bollen tyter kremen ut på alle kanter
Så nå er det bare sette påMiles Davis Tutu og gå i gang. Men, jeg tviler på at et godt innrøkt lokale med gulhvite vegger og med grønne duker på bordene overlever i disse fancy cafeetider
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.