1000 har
et samarbeide med grillkokken Craig Whitson som tidligere har uttalt at nordmenn er lite kvalitetsbevisste på grillmaten. Craig, som har skrevet flere bøker om grilling og som synes nordmenn bør unne seg kvalitetsmat, har nå bidratt med å fylle REMAhyllene med sine smakfulle grillprodukter. Som hjemmelaget skal det være, i følge grillkokken. Jeg tok en titt på hva potetsalaten og marinadene på kjøttet
10-15 minutter
på
1 ss
karripulver
1 ss
paprikapulver
2 ss
ketchap manis
1 ss
solsikkeolje
1 cm
tykk skiver på langs av kyllingfileten og la de ligge i marinaden i ca. 30 minutter
Nå er det lammesesong, og snart påske. Nå står lammet vårt og godgjør seg i kjøleskapet. Blandes sammen, og la gjerne stå i en time før den påføres lammet
Lekre grillstriper fra en deilig, syndig, mørk marinade som gjør koteletten til smakseventyrEn skikkelig digg marinade, spesialutviklet for nakkekoteletter og svinekoteletter
Miks sammen ingrediensene og hiv i en brødpose. Her kommer et par gode marinader som er verdt å prøve. Legg kjøttet i posen og bland godt sammen med marinaden
En saftig svinekotelett med digg marinade og kule grillstriper. Og siden bildet her ble så dårlig, så har jeg en god unnskyldning for å lage flere… Nammis
En ganske intens, klissete, søt-sterk grillsaus til grillribbe og spareribs. Sånn er det også hos oss. Tynne, salte, safte, feite kjøttstykker som er raske å steike og fantastisk å spise
Asiatisk, Dip + dressing + sauser ogmarinader. Her er oppskriften på en enkel og smakfull marinade du slenger sammen på et blunk og som kan løfte middagen til nye høyder
Det finnes mange ferdige marinader å få kjøpt, men det er morsommere å lage marinaden selv. Denne marinaden vil gjøre svinekjøttet både saftigere og mer smakfullt
En av rettene jeg prøvde var jack daniels marinert kylling og jeg har testet en oppskrift på dette. Serverte sammen med rista brød loff med smør og grillkrydder + salat
Det som er fint er at thaimat er utrolig kjapt å lage, som regel, og dét passer meg utmerket. Og når jeg sier de beste, mener jeg de som virker suspekte fra gateplan, men som lager fantastisk hjemmelaget mat
dager er hverdagen rimelig travel, og det er lite tid til blogging. middagsretten har vi blitt så glade i, så den må inn må rett og slett inn på bloggenog ut til
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.