Håper dere koser dere disse vårdagene Selv har jeg faktisk reist vekk fra våren og opp til vinteren på fjellet, men det er på grunn av et selskap vi var invitert i
Hva man bruker ølet til. Smaken lever så absolutt opp til duften. Ukens Øl. Ukensøl15. november 2014 av Vidar Pedersen 2 Kommentarer Ukens øl er det belgiske Rochefort 8. Klostret er et av syv kloster som får kalle ølet sitt for trappistøl og de brygger cirka 18 000 hektoliter øl per år. Den første bryggerivirksomheten i klostret skjedde allerede i 1595. Den siste ødeleggelsen skjedde i 1789 og den siste gjenoppbyggingen var i 1887. Øl-produksjonen ble gjenopptatt i 1899. belgia, Rochefort 8, Ukens øl, Øl 2014 av Vidar Pedersen 2 Kommentarer Ukens øl er det belgiske Rochefort 8
Til en porsjon. Ukens sunne søtis. Kanel, kardemomme, malt nellik, malt ingefær Mos alt sammen i en blender og stek lapper i litt smeltet smør på lav til middels varme i en stekepanne
Ukens sunne søtis. Tilslørte julepiker. I tillegg er den superenkel å lage. Nemlig min julevariant av "Tilslørte bondepiker", som da selvfølgelig blir "Tilslørte julepiker"
Jeg valgte å verken tilsette olje eller krydder ettersom sausen er veldig smaksrik. SPANSK UKE. Smak deg frem til passelig styrke, den skal være litt sterk
SPANSK UKE. Tortilla de patatas. Ukesmeny/Temameny. Jeg klarer sjelden å holde meg til de originale oppskriftene, så det blir som alltid min vri på rettene
Håper den bidrar til å inspirere middagsvalget gjennom uken. Nydelig som den er, men du kan også tilsette annen sjømat som reker, krepsehaler eller blåskjell
Selv nå når vi går inn i julehøytiden og det blir mye hygge og god mat fremover, er det hverdager innimellom hvor det kan være greit med noen idéer til hva man kan spise
Denne uken har jeg plukket ut mange favoritter til menyen så jeg håper du finner noe som frister. Så har vi nesten kommet fram til mars allerede, jeg ønsker våren velkommen av hele mitt hjerte
Ukens sandwich er en klassiker. En av mine favoritter. Sandwich med mozzarella og tomat. Godt brød, tykke skiver med fersk mozzarella og tykke skiver med moden romtemperert tomat
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.