Rør sitron- og ingefærblanding sammen med resten av ingrediensene (brunt sukker, honning, mynte, salt og farris) til sukkeret og honning løses opp, og server med isbiter og sitronskiver
Dagene har gått med til å lese, trene, gjøre yoga, soling, spise mye god mat og drikke god vin. Det skal sies at vi brukte litt tid til å finne god vin
Men det som gjør at taco er en favoritt hos meg, er at det i tillegg er raskt, det er sunt, det er mettende og det passer også bra oppvarmet eller som rester
Flere godbiter fra arkivet får du altså i de ukentlige postkortene, hvor jeg pleier å linke til både blogginnleggene fra den siste uka og et par-tre oppskrifter fra arkivet som passer fint til sesongen
Men jeg ser også frem til at vårgrønnsakene skal gjøre sitt inntog på markedene. Tittelen yter ikke retten full rettferdighet, for her er de grønne linsene smaksatt med en slags urte- og sitrondressing som gir det hele en utrolig dybde og friskhet
Du finner lenker til flere medieomtaler av Et kjøkken i Istanbul her. Husk at du må sjekke innboksen din og bekrefte e-postadressen din før du mottar noe som helst
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.