Pasta med kjøttboller. Skreiloin med deilig tilbehør. Posted by Torill Anita. Tweet. Så er vi inne i den siste uken i januar og vi har bare en vintermåned igjen før det blir vår Jeg er fortsatt inne i en periode hvor jeg ikke har lyst på så mye kjøtt, men mer kylling og fisk
Håper dere har lagt bak dere ett fint år med mange gode opplevelser. Nå starter vi med blanke ark, håper det blir ett år medmedvind, selv om det antagelig kommer litt motvind også, That's life
Selv nå når vi går inn i julehøytiden og det blir mye hygge og god mat fremover, er det hverdager innimellom hvor det kan være greit med noen idéer til hva man kan spise
Det er mye penger å spare visst du planlegger en middagsmeny for uken, bruker det du har i kjøkkenskap og fryser, og ikke minst hvor du handler, lurt å følge med hva som er salg på uke for uke
De siste dagene har vi virkelig fått vårfornemmelser her på Østlandet med sol fra skyfri himmel. Jeg fortsetter med minst en vegetardag i uken og minst en fiskedag
Fitness med fullkorn, lettmelk, natreen søtningsmiddel, blåbær og litt stronmelisse. Mager vanilje kesam, med mango, chili, sitronmelisse, skvis over litt limesaft
Lag gjerne potetsalaten selv, men hvis du vil gjøre det ekstra enkelt, så bruker du ferdig laget potetsalat og steker løvstek, som du finner i frysedisken
Fargerik, lun krydderurtesalat med saftige kyllingstrimler. Ukemenyer. Trukket torsk over spinat med krydret ovnsbakt tomat, kokte mandelpoteter og eggesmør
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.