. Ved overgangen til et lavkarbokosthold er det mange som kvier seg for å kutte ut brødet. Det ligger dypt i ryggmargen hos oss nordmenn at vi skal spise brødskiver til frokost og lunsj
Vi spiser mye brødmat i Norge – veldig mye. Eller kanskje jeg heller burde si hvetebasert mat. De fleste spiser hvete – i en aller annen form – til praktisk talt alle måltidene
200 gr sukkerfri sjokolade (jeg bruker cloetta mørk sjokolade, den har bare 0,5 karbohydrat pr 100 gr, Den skal finnes som melkesjokolade også, men den finner jeg ikke i vårt område). Mektig, sunn sjokoladekake 200 gr sukkerfri sjokolade (jeg bruker cloetta mørk sjokolade, den har bare 0,5 karbohydrat pr 100 gr, Den skal finnes som melkesjokolade også, men den finner jeg ikke i vårt område)
Stek kyllingen (som har badet i litt grønn tacosaus, chilli og hvitløk) i en varm stekepanne. . For mange er denne mandagen den første dagen i vinterferien
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.