Kast de som virker slappe og ikke vil lukke seg når man klemmer dem sammen (eller lukter vondt). Lag majones ved å vispe inn dijon sennep i eggeplommen og deretter tilsette oljen i en tynn stråle mens man visper
BeurreBlanc er en mye anvendt og klassisk saus, som er genial å ha på reportoaret. Den er ganske enkel, men supergod og kan varieres i stor grad hva gjelder smak
– Ostepai med vårløk, fetaost og cherrytomater (oppskrift nedenfor). – Diverse tapas. Til dessert til denne menyen serverte jeg brownies (også de ferdigkjøpt) med jordbær til
Sammen med disse matvarene fulgte det et håndskrevet kort og en minnebrikke med en utfordring. Fredag fikk jeg en kurv med lokale matvarer fra MENY-lauget
Pommes frites kan lages på en sunnere måte enn den vanlige som er kokt i olje, med denne fremgangsmåten her kan du innimellom spise pommes fritesmed god samvittighet, og det er ingen innviklet eller omfangsrik fremgangsmåte, nei da, såre enkelt
Min kjære og jeg skal ha familiemiddag i dag, med min far, mine brødre og svigerinner. Matinteressen har vi søsknene arvet av far -så jeg må prøve og finne på noen spennende smaker,
Man kan jo aldri vite hva vi kjøper her i Norge, med sine mangroveskogødeleggende oppdrettsreker. At journalisten har oversatt tiger prawns til scampi må vi kanskje leve med en stund til
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.