Pannacotta er et godt eksempel på det. Ingen er vel bedre enn italienerne når det gjelder å skape store smaksopplevelser av få ingredienser på en enkel måte
Pannacotta med bringebærsaus. Hell så pannacottaen over på glass og sett i kjøleskapet. Når pannacottaen er stivnet har du bringebærsausen på toppen og pynter gjerne med blåbær eller andre bær
Pannacotta er en fløyelsmyk fløtepudding fra Italia. Frosne bær bør tine litt før du blender deVed servering har du bærblandingen over panacottaen og pynter eventuelt med friske bær
Syren fra appelsinlaken gjør at pannacottaen skiller seg om den står for lenge i samme glass. Lag pannacottaen noen dager før servering, dekk over med plastfolie og sett i kjølekapet
PannaCotta er superenkelt å lage og den smaker nydeleg med bær på toppen. Fordel på 4 skåler og la pannacottaen stå i kjøleskapet i minst 3 timer før servering
pannacotta med sjokolademousse, toppet med espressosirup. Oppskriften på pannacotta fant jeg på matprat, mens sjokolademoussen kjøper jeg ferdig i pose og pisker sammen
Pannacotta er utvilsomt veldig godt. Pannacotta er superenkelt å lage – og enkel å imponere med. Hell pannacottaen i serveringsformer og la de stivne i kjøleskapet
Herlig fløyelsmyk karamell pannacotta og smaksrik topping med ett hint av whiskey og lime. Pannacotta kan gjøres ferdig i god tid og oppbevares i kjøleskapet til desserten skal serveres
Pannacotta er en av de beste desserter jeg vet, det er en kjapp og lettlaget dessert uten for mange ingredienser, og den kan lages et par dager i forveien, den er grei å lage om man er to, eller om man er mange som skal spise dessert
Pannacotta er en populær vaniljepudding som passer til det meste. Her har jeg toppet pannacottaen med eplebiter som jeg har varmet med brunt sukker og kanel
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.