17.mai muffins med en smak av peanøtt og sjokolade
Lovely Liller
Lovely Liller
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 ss malte linfrø + 6 ss vann (evt juice om du vil ha mer smak)
  • 1 dl soyayoghurt (evt vanlig naturell)
  • 0,6 dl oliven olje
  • 1 most banan
  • 0,4 vegansk melk (evt sjokolademelk)
  • 1 ts vanilje ekstrakt
  • 2,5 dl glutenfritt mel
  • 1,8 dl fullkorns brunrismel eller annet glutenfritt mel/melblanding
  • 0,6 dl siktet peanøttmel
  • 2,5 dl raw kokos krystaller eller annen strøbar søtning
  • 1/2 ts bakepulver
  • 1 ts natron
  • 1/4 ts kanel
  • 1/2 ts havsalt
  • 2,5 dl hvit sjokolade, hakket (valgfritt)

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.