Hold et godt øye medbareneog ta ut når de er faste på toppenogsjokoladen er smeltet. Bland alle ingrediensenesammenmeden slikkepott til du har en fast og “crunchy” deig
Det er eningrediensmeden fyldig, smakfullog aromatisk peanøttsmak som kan brukes til pannekaker, glasurer, smoothier, kaker, småkjekt, muffins, proteinbarer, lage peanøttsmør, peanøttsausogsåvidere
Her kommer en godbit til helgen som ikke bare smaker vidunderlig men (hysj. Har du ikke peanøttmel (og klarer heller ikke å vente til den kommer i posten fra iHerb
Oppskriften får komme samtidig med bilder av ferdige cupcakes. Men de smakte herlig ogsåuten glasur. Skal feire bursdag på torsdag, og har store planer om å bake både det eneog det andre
Pyntet cupcakesenemedkremenog toppet det hele medpeanøtterog mer havsaltkaramell. Det jeg liker så godt med cupcakes er at man kan finne vår favorittoppskriftog bruke denne som utgangspunkt, ut fra det kan man lage uendelig mange kombinasjoner
Sikt hvetemel med bakepulver og kakao (evt sitronskallet) i røren. Sett papirformer på en stekeplate (Evt bruk sånne aluminiumsformer medmuffinspapir da blir de ikke lett deformerte som de lett blir på en stekeplate)
Minimuffinsmed masse mørk sjokolade, perfekt for de som er glad i sjokolade, som meg. Tilsett melis litt etter litt, prøv deg fram til du får en glasur som du klarer å smøre eller sprøyte på muffinseneuten at denrennerav
I tillegg er disse muffinseneenkeleog raske å bake, kan fryses ogsmaker fantastisk godt lunkenmed litt is eller vaniljesaus, som dessert eller til en god kopp kaffe
Jeg kan tenke meg at den ville smakt nydelig på iskrem eksempelvis. Jeg er kjempeglad i sjokolademuffinsmedsjokoladebiter på toppen, men jeg har alltid synes at det mangler noe, derfor la jeg til en karamellkrem laget av Smil sjokoladenog fløte
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.