Jeg var innom bloggen til Myntebo , og der fant jeg oppskrift på Polarbrød som så utrolige gode ut. På bloggen Hannes Kaker fant jeg en oppskrift på sjokoladekake med kulturmelk, og denne er utrolig god, saftig og holdbar i flere dager
Mange av lekene hans står nå inntil motsatt vegg der sprinkelsenga sto før, og snart er et bedre oppbevaringsmøbel enn den håpløse blå dere ser på før-bildet over på plass
Tilsett deretter rom og smeltet smør og bland godt. Dermed ble jeg fristettil å prøve en runde til, hvor jeg hadde mer rom i røra, og de kROMkakene ble fyldigerei smaken
Jevn tiloverflaten. Legg til brunt sukker, krydder og valnøttene og du får en utrolig smakfull kake. Har du tørkede fikenigjen etter julen, kan jeg anbefale deg å lage denne nydelige kaken
Det er en sak jeg synes er litt dumt med dette pølseeventyret mitt og det er at jeg ikke har råd til å produsere opp store ladninger pølser en gang i året, slik storegubbene gjør
Smak til kremen med rom, vi ønsker en tydeligromsmak. Kaken ble en superhit og en kake jeg definitivt kommer til å lageigjen (det sier ganske mye for jeg baker sjelden samme oppskrift når jeg selv får velge hva jeg skal lage)
Til nå har jeg lagd tre forskjellige smaker. Det er ikke så mye annet enn multekrem og milkshake (idéfinner du her) vi har brukt multer til, men siden multer er julebæra nr
Et glass kald Sauternes itillegg - og jeg er klar for å nyte kvelden. Fredag betyr pizza og snop for mange, men jeg kjøper meg ofte heller en ekstra god ost til fredagskvelden
Dette er en "kjøleskapskake" som ikke skal stekes, den er ganske mektig, mer eller mindre som konfekt, og bør serveres i smale stykker, gjerne med en god kopp kaffe til og det er heller ikke dumt med en kremklatt eller iskremkule ved siden av
Kok det hele opp på svak varme og la det putre en god stund, til plommene begynner å løse seg opp. Kjempegodt spør du meg, perfekt til ferske rundstykker
Her er stolpene og hyllene kommet på plass, klaretil å fylles opp. stk hylle til høyre på bildet. endelig har jeg fått kvittet meg med alt rotet som de siste ukene har stått lagreti pappesker nærmest over alt her
Fortsett å blande mens du tilsetter melk til røren blirglatt og har konsistens som fløte. Crêpes med romNå som det er kaldt ute, er det deilig å kose seg inne med gode hjemmelagde crêpes
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.