Hver gang vi runder måned tar jeg en titt på statistikken for måneden som gikk. Denne måneden var det noe så enkelt – og vanskelig – som ris som satte fyr på statistikken
Ikke bare er temperaturene mye mer behagelige (det blir ordentlig kaldt her på vinteren. Men jeg ser også frem til at vårgrønnsakene skal gjøre sitt inntog på markedene
Det eneste som minnet oss på de siste par måneders hendelser da vi kom tilbake var brua som binder de sentrale delene av Istanbuls europeiske og asiatiske side sammen
I oktober var det ett år siden de første innleggene på Et kjøkken i Istanbul ble lagt ut. Jeg benyttet også anledningen til å friske opp forsiden på bloggen litt
) Han har bare fått litt på to teskjeer, og det kom fort ut igjen, hehe. Det var helsesøster som anbefalte oss å begynne, både fordi han får mest erstatning, men og fordi han var begynt å våkne annenhver time på natten og skulle ha mat
Men når ribba, pinnekjøttet og nøttesteka var fortært og ingen lenger orket tanken på en pepperkake til, da virker det som om mange tenkte “Nå vil jeg jammen ha andre og friskere smaker
Det gjør det for så vidt delvis hos oss også – lite slår en god lammekebab på grillen. Det er nå de neste par månedene mange av de vil være på sitt aller beste
Saltet er med på å gjøre scampiene mer faste. Tiden kommer an på hvor lenge de ble stekt i pannen. I 2006 var jeg på ferie i Portugal. Sett stekeovnen på ca 180*C
Som pålegg liker kjæresten min best Nugatti (ikke veldig sunt, men han liker det nå). Rødt kjøtt kjøper vi kun på ½ pris eller hvis Kiwi har det som God Helg-tilbud
Jeg pisket for mye krem til riskremen en søndag, ja da er man kjapp å kjøper en ferdigbunn og fyller med krem og syltetøy, et lokk på siden jeg liker det best
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.