2009 har
vært et intenst men på mange måter fantastisk år. For meg har det vært kreativitetens år. Jeg har sett tilbake på bildene jeg har brukt i bloggen, og valgt ut noen av de som betyr mest for meg.
2009 var
det året hagen vår tok form. Her ser du barneføtter og barnehender som utforsker fuglebadet jeg lagde på forsommeren.
Enkle og spennende oppskrifter med utgangspunkt i råvarer og smaker typisk for Tyrkia og Midt-Østen, både tradisjonelle retter og mine egne mer moderne kreasjoner
Forventningen til hva året kan bringe henger i luften, optimisme, muligheter, gledene ved minnene om året som ligger bak, og spenningen ved det som ligger foran - alt er med på å gjøre begynnelsen på året til noe helt spesielt
I år skal vi imidlertid være hjemme og da må jeg ha hjemmelaget lammerull til julefrokosten og den smaker jo bare tusen ganger bedre enn den du får kjøpt i butikken
Du øver på å coache deg selv opp, du jobber med å være din egen beste venn, klappe deg selv på skulderen, være mindre kritisk, komme ut av flink pike-fella, godta at innsatsen din er god nok, overbevise deg om at du er god nok og at du ikke ser tjukk ut i den svarte stramme jeansen
Mange undervurderer hvor vanskelig alt kan være før det blir en rutine i livet, det er uansett ikke nødvendig med drastiske tiltak eller en enten/eller-tankegang
Det er så langt den beste ostekaken jeg noen gang har smakt, og nå har jeg hatt som prosjekt å kjøpe ostekake til dessert når jeg har vært ute og reist, for å se om jeg klarer å finne noe som kan være enda bedre
Jeg elsker en kreativ innpakning, uansett om det gjelder julegaver eller andre gaver. Men om julen er det ekstra mye gøy man kan gjøre med utsiden av en pakke
"Det er ikke det mellom jul og nyttår som betyr noe hva du spiser, det er det mellom nyttår og jul". Julekaker, julegodt, julemat - alt dette som er så godt, og som selfølgelig hører julen til
Et proteinrikt mellommåltid. Jeg har virkelig fått smaken på byggryn siste tiden og her kommer enda et frokost eller lunsj / mellommåltid tips med byggryn
I dag byr jeg på et kjempegodt brød på morgenkvisten. Brødet er ikke så altfor grovt, men grovt nok til at det passer fint som frokostbrød, til matpakken og som brød ved siden av supper og gryter
Med HUNTRESS gjør vi det enkelt for deg - du trenger kun en shaker og tilgang til vann, så har du måltidet du trenger for å yte maksimalt og nå målene dine
I det siste har jeg og ungene fylt vann i ballonger og melkekartonger etc for å lage is-vaser og lykter og vi har også tenkt å prøve oss på en is -pyramide
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.