Grønnsakssaus3 sjalottløk, i biter3 fedd hvitløk, finhakket1 chili, finhakket3 gulrøtter, i biter eller tynne staver1 paprika, i biter1 squash, i biter1 boks hakka, hermetiske tomater (400 gram)1 dl matfløteKrydder etter smak - jeg brukte basilikum, oregano, rosmarin og timian. Annet fyll og topping300 gram spinat150-200 gram feta i blogg6-9 lasagneplaterNok gulost til å dekke forma. Ha 1/3 av grønnsakssausen i bunnen av forma, forsett med halvparten av spinaten og smuldre så over halvparten av fetaosten. 30 minutter. ) 3 sjalottløk. 3 fedd hvitløk. 3 gulrøtter. 300 gram spinat
♥ 130 g smør. ♥ 3-5 ss honning (Jeg liker mye. Etterhev rundtstykkene i ca 30 minutter (kan redusere hevetiden om du har dårlig tid). 130 g smør. 3-5 ss honning
Inn i ovnen på 180-200 grader i 30-40 minutter til dei er ferdige, det vil variere fra ovn til ovn,. Derfor er det tipp topp å mikse sammen en sunn sorbet på 3 minutter, som kan kan nyte med den beste samvittighet
På 1970-tallet var det vanlig å steke ihjel tynne hvalskiver, før de ble kokt i brun saus. Resultatet ble kjøtt så tørt og seigt at man måtte ha haitenner for å få det i seg
5. Stek deretter laksen med sitronpepper, presset sitron, salt og sweet chillisaus. (Laksen steker jeg 2 minutter med «kjøttsiden» ned, for deretter å snu den å steke den i 7 minutter med lokk
Virkelig en super løsning om du ønsker digge rundstykker uten å streve. Digge rundstykker på 1-2-3. Jeg bestemte meg nemlig for å teste denne - som er en geniaaal brødmiks med hamp og chia, og som lages på 1-2-3. 13. 30
Disse koste jeg meg med en kveld i forrige uke. Oppskriften på selve lappene kan nok de fleste fra før, men er jo alltid fint med en liten reprise og topping og tilbehør kan jo varieres
♥ 1/2 boks philadelphia light♥ 2 ts mager kesam♥ 1 ts majones♥ 1,5 ss sitronsaft♥ 2 ss finhakket rødløk♥ 2 ss finhakket persille♥ Sitronpepper, dill, salt og pepper♥ 200-300 g røykelaks. 23. 200-300 g røykelaks
3 ss smør. 3 ss mel (jeg brukte det glutenfrie melet Jyttemel). Jeg brukte 3dl soyamelk og 2 dl mandelfløte). 3. 3 ss smør. 3 ss mel (jeg brukte det glutenfrie melet Jyttemel). Jeg brukte 3dl soyamelk og 2 dl mandelfløte)
Utrolig digg konfekt som er laget på 1-2-3. ♦ 3 dl fettredusert peanøttmel♦ 2 dl peanøtter*♦ 2 dl yaconsirup / annen sirup, men yaconsirupen jeg linket til gir best smak. 3 dl fettredusert peanøttmel
Hvis ikke, så holder den til 2-3 voksne (såfremt du ikke tilsetter et kyllinglår eller 2 ekstra). 3 fedd hakket hvitløk. 3 paprika (1 gul og 2 røde), i skiver. 3-4 ss paprikapulver. 3 gulrøtter, terninger. 3 fedd hakket hvitløk. 3 paprika (1 gul og 2 røde), i skiver. 3-4 ss paprikapulver. 3 gulrøtter, terninger
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.