Oppskriften holder til trekking av en kake, pluss pynt. 1 pk marshmallows2 ss delfiafett eller flott matfett1 pk melis litt vannLegg alle marshmallowsene i en bolle. Sett i microen i ca 30 sek på full styrke. ) Liv-Kristin 1 pk marshmallows. 1 pk melis
3-4 egg2 kopper farin160 g margarin/smør2 kopper melk4 kopper hvetemel4 ts bakepulver3 ts vanilesukker (kan sløyfes)2 epler, finkuttet stor langpanne. 6-8 egg3 kopper farin320 g margarin/smør (smeltet)4 kopper melk8 kopper hvetemel8 ts bakepulver6 ts vanilesukker2 epler, finkuttet1. et annet "kerringråd" jeg har hørt er at når du tror den er ferdig skal du bestandig piske i 10 minutter til. 3. stek den minste kaken i 15 minutter på 225 grader, den store kaken steker du på 200 grader i 30 minutter. 3-4 egg. 3 kopper farin
700g mel 5 ts bakepulver 2 ts vaniljesukker 400g sukker 3 ss kakao 1 liter vaniljesaus 200g smør 100g mørk sjokolade Bland sammen alt det tørre Smelt smør å sjokolade på lav tempratur. Stekes på 175 grader i ca 40 min. 3 ss kakao. 1 liter vaniljesaus. 100g mørk sjokolade
Oppskrifter. Oppskrifter. 300 g mandler. 100 g hasselnøtter. 3 ts bakepulver. 1 ts salt. 3 ss kakao. 100 g smør. 1 ts salt. 10 dråper Natreen. 1 ss kokosmelk (Go-Tan). Sett ovnen på 175C med over -og undervarme. Ble diagnostisert med type 1 diabetes i 2011. 25 nov 2014. 3 Kommentarer. 21 sep 2014. 1 Kommentar 300 g mandler. 100 g hasselnøtter. 3 ts bakepulver. 1 ts salt. 3 ss kakao. 100 g smør. 1 ts salt. 10 dråper Natreen. 1 ss kokosmelk (Go-Tan)
Her skal du få oppskriften så kan du vurdere selv. 2016 kl. 14. 15 i. 3 eggehviter. 150 gr sukker. 1 ts. 100 gr mørk sjokolade. 1 ts vaniljesukker. 1 dl fløte. 125 gr. 11/2 ts kakao. 11/2 ts honning. Når de er nesten stiv har du ca 1/3 av sukkeret i. Stek på nederste rille i stekeovnen på 160 gr. 1. 2016 kl. 14. 15 i. 2016 kl. 14. 15 i kaker. 2016 kl. 14. 15 i kaker
Pavlova kake for meg var bare en kake jeg har sett mange lage for 17. 350g finkornet sukker. 1 klype salt. 1ss maizena. 1 ss balsamicoeddik (dette endrer alt). 2-3 dl vaniljekrem. 1/2-1 kg friske bær (jeg hadde ca 800 g). Sett ovnen på 180C. Når du setter marengsen inn i ovnen, sett varmen ned til 150C og la kaken steke i 1 time. En time før servering pisket jeg krem, og hadde i ca 2-3 dl vaniljekrem, en blanding av disse kremene gir et balansert smak. 350g finkornet sukker. 1 klype salt. 1ss maizena. 1 ss balsamicoeddik. 2-3 dl vaniljekrem. 1/2-1 kg friske bær
Her kommer oppskrift på en nydelig kake som er enkel å lage. 1 - 2 pk Safarikjeks. 1 pk philadelphiaost. 3 dl kremfløte. 1. 3. 1 - 2 pk. 1 pk philadelphiaost. 3 dl kremfløte
150 g havrekjeks Sibas, Kornmo eller lignende. 3 egg. 150 g Muscavado-sukker eller mørkt rørsukker. 150 g vanlig sukker. 150 g hvetemel. Sett stekeovnen på 175 grader. Ha bakepapir i bunnen av en form på ca 23 cm i diameter. Stekes på 175 grader i 20 – 25 minutter. 15 minutter. Fra neste uke er jeg å se i Kakekrigen på Kanal FEM mandag - torsdag fra 21. 30. -) 150 g havrekjeks. 3 egg. 150 g Muscavado-sukker eller mørkt rørsukker
Oppskriften er enkel men litt tidkrevende, men det er absolutt verd tiden. nok Pizza deig til å lage 5 Pizza bunner + vegg (doble oppskriften ). Forstek bunnene i 4- 5 minutter på 180 grader
3 store egg. 11/2 ts vanilje ekstrakt. 375 gram hvetemel. 33/4 ts bakepulver. 1/8 ts salt. 3,5 dl skummet kulturmelk. 3 ss instant kaffepulver. Holder til 2 runde 20 cm former – 175 grader i 40-45 minutter. Ha smør og sukker i en bakebolle og miks godt i sammen på høy hastighet 2-3 minutter. Ha egg i en bolle og tilsett vanilje ekstrakt, ha dette over i smørblandingen og miks godt i 2-3 minutter. Stekes på 175 grader i 40-45 minutter, stikk en pinne i kaken, kommer den ut tørr/ren så er kaken ferdig. Vent 10 minutter før du tar kaken ut av formen og setter på en rist til avkjøling. 8-10 ts vann. 3 dl kremfløte. 1 -2 ts vanilje ekstrakt. 320 gram melis. Når karamellen er klar har du smør i en bolle og mikser på høy hastighet i 3 minutter så den blir luftig. Ha i karamellen og miks godt 2-3 minutter. Sett frostingen kjølig i 15-20 minutter. 100 gram mørk sjokolade (70 %). 1,2 dl kremfløte. Kok opp fløten, hell over sjokoladen og vent 3-4 minutter. Sett i kjøleskapet i 15-20 minutter. 3 store egg. 11/2 ts vanilje ekstrakt. 375 gram hvetemel. 33/4 ts bakepulver. 1/8 ts salt. 3,5 dl skummet kulturmelk. 3 ss instant kaffepulver. 8-10 ts vann. 3 dl kremfløte. 1 -2 ts vanilje ekstrakt. 320 gram melis. 100 gram mørk sjokolade (70 %). 1,2 dl kremfløte
#kake #oppskrift #kakeikopp #mamma #hverdag #nam #matprat #enkeltoggreit #kos. Tue, 19 Apr 201619. 21. Den trenger kun 3 minutters "steketid" i mikrobølgeovnen, og sansynligheten er stor for at du har alle ingrediensene i kjøkkenskapet. 1 egg 3 ss melis, toppede 1 knivsodd bakepulver 11/2 ss kakao. Sett koppen inn i mikrobølgeovnen, og kjør den på full fart i 3 min. Jeg tror jeg blir nødt til å spørre 7 åringen imorgen, om hun tror jeg klarer å lage sjokoladekake på 3 min til dessert. Tue, 19 Apr 201619. 1 egg. 3 ss melis, toppede 1 knivsodd bakepulver. 11/2 ss kakao
100 grov hakkede nøtter (hasselnøtter, mandler etc). 1. 3 egg. 3 dl sukker. 1 ss kakao (jeg tok litt mer) rørt ut i 1 dl vann eller kaffe. 3 dl hvetemel. 1,5 ts bakepulver. 1. 3. Stekes ved 175-200 grader i ca 30-45 min. 1 pk vanilkekrem. 1. 100 grov hakkede nøtter (hasselnøtter, mandler etc). 3 egg. 3 dl sukker. 1 ss kakao (jeg tok litt mer) rørt ut i 1 dl vann eller kaffe. 3 dl hvetemel. 1,5 ts bakepulver. 1 pk vanilkekrem
Det er seriøst den merkeligste oppskriften jeg har prøvd. Skal jeg bake denne flere ganger bytter jeg ut både bunn og sjokoladekrem med egne oppskrifter, som jeg vet funker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.