Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Kylling Pad Thai. Stek kyllingen så den får litt farge. 2016 klokken 23. 31. 3kyllingfileter,skjært i strimler. 1 pakke eggenudler. 1 glass Pad Thai pasta(aller best blir det med hjemmelaget saus). 3 vårløk, skjært i skrå biter. 1-2 røde chili, renset finhakket. 3kyllingfileter. 1 pakke eggenudler. 1 g. 3 vårløk. 1-2 røde chili, renset finhakket
Kylling i hjemmelaget sursøt saus. kyllingfile. Legg kyllingbiter som du har skåret opp, i marinaden. Stek kyllingen i godt med olje i en wokpanne på høy temperatur
+ ost til gratinering. Hakk opp kyllingfiletene, og la bitene stå i marinaden minst èn time(mine fikk bare stå i et lite kvarter, sulten tok nemlig overhånd)
Fremgangsmåte Skjær kylling i mindre biter og stek sammen med krydder. Pasta med kylling, curry og bacon 2016-08-20 08. 39. 3. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 600 g kylling1 frossenpose grønnsaker/wokblanding 1 ss curry, 1 ss spisskummen, salt og pepper 1 pakke bacon 100 g pasta 150 g gresk yoghurt (mager kesam, matyoghurt e. I morgen er for øvrig siste dag med 30% rabatt på dette myke superundertøyet fra Craft ♥. 600 g kylling1 frossenpose grønnsaker/wokblanding 1 ss curry, 1 ss spisskummen, salt og pepper 1 pakke bacon 100 g pasta 150 g gresk yoghurt (mager kesam, matyoghurt e
Skjær kyllingfileene i strimler og brun den i oljen og ta dem til side. Tilsett kyllingbitene, kraft, soyasaus, kokosmelk, erter, red curry paste og ingefær
Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
tilsett kyllingen i løkblandingen. 13. 2016kl. 1 pk salatkylling1 pk pasta penne/fussli 1 løk 1 paprika 1 beger creme fraiche 1 dl vann 2 dl bbq saus ( jeg brukte sweet baby rays). gratiner i ovnen på 200 grader til osten er gyllen , ca 15 minutter 13. 2016kl
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.