Jeg har en bloggleser som delte sin vri på polarbrød i en mail rett før jul. · 4 dl vannkefir. 450 g Jytte orginal. La det stå på benken i minimum 8 timer, gjerne opp til 12 timer. 10 min på 160 grader. 4 dl vann. 450 g
Det blir ingen oppskrift eller tips idag heller. Jeg har (endelig) tatt meg tid til å samle alle vegetaroppskriftene, slik at det blir enklere for vegetarleserene mine å finne frem til oppskrifter som passer dem
Sauser eller dipper må med på tapasbordet. Oppskrift. For min del syns jeg all mat som er enkelt å lage på forhånd og kan serveres kaldt er perfekt til slike anledninger
Grønnsakene er rike på kostfiber, vitaminer, mineraler og antioksidanter. Har du et hokkaidogresskar så kan du spise skallet, men flaskegresskar må skrelles
Idag har jeg dessverre ingen spennende oppskrifter å dele med dere. For meg er grøt typisk julemat, så jeg må spise havregrøt minst en gang i desember - så dagsens oppskrift blir noe så kjedelig som havregrøt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.