Tilsett så kyllingen med salt og pepper og litt raspet ingefær, og la den bli gjennomstekt. #kylling #karri #ris #brokkoli #grønnsaker #sunt #godt #hverdag #mat #blogg #hverdag #mat #middag #mamma #helse #livsstil #foto #sunt #matglede #kosthold #tips #november #vinter #middag
Siden barna mine absolutt ikke spiser noe som ser ut som en grønnsak toppet jeg gratengen bare med brokkoli og blomkålbuketter på halve gratengen til meg om mannen min
Blander det hele og setter blandingen til sides i kjøleskapet, så smakene får godtgjort seg. Og har det hele oppi en kasserolle, fyller med vann så det dekker gulrota, og tilsetter en klype maldon grovsalt
Tilsett kyllingen og paprika og stek til kjøttet er gjennomstekt. Rør inn masalaen til slutt. Tilsett tomatpuré og la steke 10-15 minutter. 5-7 minutter Tilsett tomatpuré og la steke
Tilsett så kyllingen med salt og pepper og litt raspet ingefær, og la den bli gjennomstekt. Tilsetttilslutt kokosmelken og la det småkoke ca 5 minutter
Salat som tilbehør. ♦ Mos en avokado med en gaffel sammen med sitronsaft, smak til med litt salt. ♦ Skjær et eple i båter og ha til sammen med en frisk salat
Dagens middagstips. kylling stroganoff. 27. 09. 2015 kl. 12. 29 i. Blogg. 30 kommentarer. Hei. Dagens middagtips er kylling stroganoff som er raskt å lage fra bunnen av, og er en kjempegod søndagsmiddag
I tillegg er den kjøttfri, noe som passer fint siden det er kjøttfri mandag i dag. Tilsett søtpotet-terningene, ingefæren og chilien, og la blandingen surre et par minutter til
Vi har som vist på bildet alle grønnsakene i terninger, men det kan også være godt å mose grønnsakene med en håndmikser og ha for eksempel litt creme fraishe til
På travle dager hvor du har lite tid eller overskudd til å stå lenge over grytene er det greit med ferdig preparerte grønnsaker som denne lapskausblandingen fra feks Coop
Denne sausen bruker jeg å lage i stor posjon, for å fryse ned til siden. 1 kjøttdeig, ferdigkvernet2 ss rapseolje2-3 fedd hvitløk2 store gule løk2 store tomater1 rød paprika2 bokser med Gi Aguaro hakkede tomater (3 karb pr 100g)1 pk Gi Aguaro tomatpurre (3,8 karb pr 100 g)1 dl sesamfrø1 dl linfrø1 ts chillipulver2 ts paprikapulverMaldon salt og grov pepperJeg steker kjøttet for seg, Surr så løken og hvitløken til det blir gyldent i en egen tykkbunnet kjele og ha i resten
Og så ser den så fin ut at man nesten ikke har lyst til å stikke skjeen ned i den. Start med akkurat nok væske til at blenderen går rundt, og ha eventuelt i mer etterhvert for å få den konsistensen du selv vil
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.