Begynn gjerne med dressinger og råvarer som dadler og spekeskinkedagen før festen. Som jeg skrev fikkvi helt fantastisk god mat som var laget av matblogger Trine som har bloggen Klisjehjemmet
Deres mål er å kunne tilby de av oss som ikkespiser sukker flere gode alternativertil de uendelig lange hyllene fylt med sukkervarer som er å finnei norske dagligvarebutikker
Idagharjeg laget oksestek med en herlig kraftsaus. Jeg er så heldig at jeghar to stekeovner, så samtidig som steken står i ovenen harjeg skrellet og kuttet potene mest helt gjennom iskiver, deretter legger jeg de i en form og strimler over littolivenolje med balsamico, så drysser jeg på de krydder jegliker og litt salt
Boken inneholder både middager og snacks, og til nå harjeg bare testet ut noen middagsretter. Jeghartitten en del i boken tilKristine Weber, og jeg er så glad for at jegharinvisterti denne boken
Lillemor og jeg gjorde ferdig alt tilBursddags selskapet. Egentlig skulle det være en hundegenser, men sidenvi skal ha Bursdags selskap senere idagLørdag
Men rett som det er må man ty til "god gammaldags" gjærbakst likevel, og da er det ingenvei utenom. I mange år harjeg bakt brød, men aldri helt fått det til
Disse nøt jeg en onsdags morgen,kjapp å lage,få ingredienser,og helt fantastiske. Best når de er ferske, men kan og varmes opp igjenibrødristerdagen etter
Han hadde nemligbursdagi går, så nå gleder jeg meg veldigtil å feire han i morgen. Disse må jeg lage hvert år, men nå måtte jeg vente så lenge som mulig, hvisikke hadde de blitt borte lenge før jul
Mitt kosthold blirhelhetlig først når jeg kan hente det beste av det beste fra alle matverdener, nemlig Hellstrøms gode, enkle og sunne (ja kjernesunne) middagsretter, og blant annet Superdamene i Supernatures tips og kunnskap på hvordan implenterenaturlig mat med fullspekket næringimittdaglige kostholdet, og så finnerjeg noe iSofie Hexebergs lavkarbo- trend, noe (mye) innen rawfood, noe fra JamieOliver, osv
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.