Ofte melder mandagen sin ankomst før vi i det hele tatt har forstått at det er helg. Det er ofte slik at vi, i stedet forå nyte, bruker hele søndagen til å tenke at åh, i morgen er det mandag
Den viktigste umamismaken kommer fra fri glutamat (GLU) som det er mye av i naturlig gjæret soyasaus, parmesanost, salte ansjos, fiskesaus og soltørkede tomater, og som finnes i moderate mengder i de fleste proteinrike matemner, såfremt de er utsatt for noe bearbeiding
Det har faktisk vist seg at det å være glad og smile motvirker de negative effektene av stress. Det er i første ledd stoffskiftet som sørger for at alle organer, celler og vev får det de trenger, noe som igjen bidrar til en fysisk opplevelse av overskudd
En annen ting som iallefall er til åsmile av er disse vårrullene. Særlig fordi de er laget med rispapir som ikke lager en oppblåst og dum mage, og fordi mannen i huset lager en heeeelt amazing sweet chilisaus som vi dipper vårrullene oppi
Jeg har skrevet en oppsummering på norsk for de som ikke liker så godt å høre på engelsk, men dersom du vil høre intervjuet førstehåndsså finner du det her
Å prøve noe nytt og være åpenforforslag er aldri en dårligting, men husk å ha fokus på hva som funker for deg og som samtidig bringer deg nærmere dine mål
Jeg har lært meg når nok er nok for min del og har funnet "min ting", som jeg sikkert kommer til å blogge mer om etterhvert - jeg setter meg rett og slett ned å tegner
Misforstå meg rett, jeg elsker å føle på kjedsomheten. Her er mine ti tips for deg som kjeder deg. Finn frem en kul oppskrift på nettet og lag den dersom du ikke har testet den før
Det er tid for rabarbra og det passer meget bra som en liten venstrehåndsutfordringforSviddå. Fordel rabarbra, frossen appelsinjuice, brunt sukker, vanilje og stjerneanis i to vakumposer
Perleskål - Det kan fort bli en gråværsdag eller to iløpet av sommeren. Uansett om man er borte eller hjemme, kommer det dager hvor barnet henger rundt ankelen din og vil finne på noe spennende
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.