Tips og triks tilkjøkkenet jeg har plukket opp på veien. (Tips. Et ubestridt høydepunkt var selvfølgelig da Andreas Viestad og Mette Randem kom på besøk på vårparten for å lage reportasje om meg til spalten hans i DagbladetMagasinet
Ha den mengden du ønsker av frukt og bær i porsjonsposer, også er det bare tømme posen i blender og ha i den kesamen/yoghurten/kokosmelka/juicen du bruker når du skal ha den
De to siste årene har vi invitert tilnyttårsfeiring , og det har vært veldig morro. Det er morro å orge til fest, men det er gaske greit å slippe i ny og ned også
FÅ I DEG NOK MATFor et sunt kosthold må man passe på at man får i seg næring. Prøv å drikke vann når du er på skole/jobb, og du vil også føle deg mye friskere
Forventningen til hva året kan bringe henger i luften, optimisme, muligheter, gledene ved minnene om året som ligger bak, og spenningen ved det som ligger foran - alt er med på å gjøre begynnelsen på årettil noe helt spesielt
I år skal vi imidlertid være hjemme og da må jeg ha hjemmelaget lammerull til julefrokosten og den smaker jo bare tusen ganger bedre enn den du får kjøpt i butikken
Jeg bruker mye sukrin som søtning når jeg baker, og oppdaget ved en tilfeldighet da jeg laget fløtekarameller at den metalliske og kunstige smaken som ofte blir veldig fremtredende ved bruk av denne type søtning var helt borte når jeg mikser sukrin med fibersirup gold
Sjokolade er min favoritt, og jeg bruker dettil alt. Jeg har som mål å bytte ut en del av kaffien min med grønn te, så dettetrikset brukes omtrent daglig for tiden
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.