Bakte kake i forbindelse med fastelaven, er ikke så glad i fastelavensboller. Torta della nonna, eller bestemors kake, er en italiensk ostekake med mandler og en herlig smak av sitrus
I dag serverer eg ei klassisk italiensk kake, Torta della Nonna. Torta della Nonna betyr Bestemors kake, og dette er ei kake som det finst like mange oppskrifter på som det finst italienske bestemødre
Andebryst er nydelig mat. Den er best når den fremdeles er litt lyserød i kjøttet. Steker du den for lenge vil den smake lever, så den er bedre for lite stekt enn for mye stekt
Så legger du deigen i en ren bolle, har litt olivenolje på en plastfolie som du deller bollen med. Grått, tungt regn utenfor vinduet som har trykt deg ned hele dagen
Kaniner er på vei tilbake etter lang tids fravær. De nye som tør prøve seg er yngre mennesker i 25- 40 års alderen, forteller Johnny Dahl på Vaktelgården
Så var det tid for herskapelig møte i Mat- og Vinklubben Smak igjen. Det var gått litt ekstra tid siden siste samling, så klubbens medlemmer var ekstra spente på hva vertskapet kunne by på
Denne oppskriften på oksehaleragu er blitt en klassiker. Vi har servert den med en deilig Valpolicella ripasso fra vingården Capitel della Crosara, som i 2010 ble utnevnt til «Winery of the Year 2010» ved Grand Prix del Vino
Jeg valgte å delle oppskriften til makroner i to og farge en del rosaog en gul. Makroner er flotte i seg selv, men det er ingen problem å pynte dem litt
Oh yes. Spiste ordentlig Flintstones mat i går - nemlig t-bone steak. Dette kjøttet er ikke for de med tom lommebok - men er absolutt verdt å lage når lønningsdagen står på dør
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.