Jeg vet at det ikke er så vanlig å tenke på indisk måltid med grønn farge (såfremt det ikke er en rett med spinat), det mest vanlige er rød eller gul farge på sausene på grunn av gurkemeie
Denne oppskriften på mango chutney vil også komme i MedHums magasin som utgis til høsten. Vil du støtte en god sak, bør du som meg støtte årets MedHum-aksjon
Nå tenker du muligens, nei enda en oppskrift medkoriander gitt. Servert med raitamiks som dipp. Med pizzaskjærer laget jeg snitter som sirupsnipper, penslet 2 ss medkorianderpaste og stekte de på stekebrett i stekeovnen på 170 grader i 12 min. 2 ss med. 12 min Servert med raitamiks som dipp
Hmmm, kanskje jeg skulle ha gitt ut en egen kokebok med bare potetretter. Koriander poteter. Det som er usunt er at man spiser altfor mye, alt er sunt dersom det spises med måte
Jeg synes det er spennende å eksperimentere med ulike former for fermentering og kombucha, kefir, yoghurt og fermenterte grønnsaker er blitt et fast innslag på kjøkkenet vårt
Så da tenkte jeg det var på plass med oppskriften på min mangochutney her på bloggen,ettersom grillsesongen er rett rundt hjørnet, om du ikke har startet den allerede, det har nemlig jeg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.