Før jul fikk vi levert matvarer fra Adams matkasse. Test av Adams matkasse. Jeg har gledet meg til å prøve denne, for det virker så lettvint å få all maten for fem dager i uka, planlagt for deg, og i tillegg levert på døra
Om ikkje anna, så kan Far min sitt kjøkken gje deg ein nesten bombesikker metode for å sikre deg ei sjukt saftig svineribbe med sprø svor til jul, to resultat som nesten er ei sjølvmotseiing
Dette er en oppskrift som var med i en av ukene vi hadde Adams matkasse og ble raskt en favoritt. Høsten og vinteren er tid for lammekjøtt, men på vårt matbord er vi ikke så veldig kreative når det gjelder lam
Til forrett trengs 4-6 sjøkreps, som hovedrett 8-10. Med hvitløksmør. Del sjøkrepsen på langs. Smelt smøret i en liten kasserolle og smak til med knust hvitløk og finhakket bladpersille
Rødspettene skjæres på tvers i tre stykker hver. Dryss dem med salt og la dem stå i 15–20 minutter. Vend dem i rugmel og stek dem brune og sprø i smør tilsatt litt nøytral olje
Start med dressingen og ha alt unntatt olje i blenderen og kjør. Tilsett oljen litt etter litt. Hvis dressingen blir for tykk kan den tynnes med litt vann
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.