Rør godt, småkok litt til før du heller den over i en skål. Mange av dere spiser sikkertikke frokost engang, og selv om jeg ikke kan tenke meg å droppe frokosten er jo alt en vanesak
Gjør også klar avokadoene – du trenger bare å skjære dem opp i biter, og klemme over limesaft. Jeg vil også samtidig benytte anledningen til å takke alle som fant veien til Marias Salt & Søtt etter forrige gjesteinnlegg (du finner det her), og ønske alle nye lesere velkommen inn i mitt univers fylt med herlig mat
*Ribben kan skjæres i skiver (så tykke du ønsker, dem i butikkene er jo bare tynne såler) marineres med all slags krydder, urter og eller så enkelt som salt og pepper
Den er ikke helt lik den standard amerikanske varianten, men utrolig saftig og god. Om du har lyst til å gi bort noen glass, lager dubare dobbel porsjon
Men mange overser faktisk dette faktum at det er energi i alt og i enkelte ting,til og med det som er sunt og til og med det som kanskje ikke ser ut som store mengder kan ha mye energi
Jeg er også veldig begeistret for å spire bokhvete, som jeg tørker og har i hjemmelaget granola, eller drysser over yoghurten med litt lønnesirup sprinklet over
Til slutt har jeg i en liten fløteskvett for smakens skyld. Rør godt og la den koke noen minutter, før du legger kjøttet tilbake og lar det kose seg en god stund på svak varme
Om duikke liker roquefort, kan du forandre til chevré eller feta, eller den osten du liker best. I en tørr panne har du i sesamfrøene, og steker dem på middels varme til de begynner å skifte farge
Ha over frisk timian, eventuelt løk, revet parmesan balsamico, sukker, salt og pepper. Tarte tatin - den deilige franske opp-ned-eplekaken har du helt sikkert hørt om og kanskje prøvd
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.