Jeg kan like gjerne si det først som sist, jeg elsker Aftereight. Legg Aftereight biter oppå. ca 16 Aftereight sjokolader. Stek midt i ovnen i 25-30 minutter, ikke lenger. Aftereight brownies 120 g mel
"Den smaker jo som vanlig aftereight, jo, men den er mer kremete og ikke sånn seig som den originale, på en måte" - sa min kjære da jeg lot han få smake på mitt siste "verk", nemlig aftereight
My New Year Cake is nothing less than an AfterEight Brownie - meaning a Brownie with a complete layer of AfterEight chocolates in the middle - topped with a delishious chocolate cream containing half a kilo og chocolate
AfterEight - chokladkaka. Sega småkakor med smält Aftereight - ett recept av Frida Skattberg. Nyp ihop alla ingredienser utom aftereight till en smidig deg
Jeg liker AfterEight-konfekt, men hvordan ville en ostekake med peppermyntesmak fortone seg. ---. ---. 150 g AfterEight = 17 stk. Skjær kaken i forholdsvis små kakestykker, 12-14 stk. 150 g AfterEight = 17 stk
- Grøten. Dypp i smeltet sjokolade og få Aftereight kuler. 4-6 dråper peppermynteolje. Ha så i 4-6 dråper peppermynteolje, og ha i melis til deigen er god å jobbe med. 4-6 dråper peppermynteolje
Jeg er veldig glad i AfterEight så da jeg leste om denne oppskriften, måtte jeg teste den ut. Smelt margarin i en gryte og ha oppi AfterEight og rør til den er helt smeltet
)- Litt vann- Sjokolade av eget valg. Siden det er høysesong for godterier og kanskje til og med hjemmelagde godteriet, tenkte jeg å komme med en oppskrift på kjempegode aftereights
Smelt AfterEight sjokoladen forsiktig i en liten kjele på svak varme, i mikro eller over vannbad. 2 pk Tine) 200 g AfterEight (1 pk) 3 dl kremfløte Pynt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.