Del agurken i to like store deler og skrap ut med en teskje frøene i midten. Fyll så med det du liker av pålegg og salat og urter og da er det klart for å nytes
Sylteagurkmed dillkroner og hvit pepper. Sylteagurker er sprø og gode rå naturell, men ta nå for alles skyld å kjøp et par ekstra kilo og sylt noen glass
Mens med harde grønnsaker, som gulrøtter, hell laken over mens den er kok-varm. Hvorfor betale dyrt for sylteagurker, når du lager de bedre selv på noen korte minutter
Fyll glasskrukkene medagurk og legg urter og krydder innimellom. Disse fermenterte agurkene inneholder ikke sukker, slik som sylteagurker vanligvis gjør, og de smaker minst like godt
Sett tett lokk på med en gang. Sylteagurker. Skyll og tørk agurkene. Hell den kald over agurkene. 1 kg sylteagurk, hele (drueagurker) - Jeg brukte vanlige agurker. Legg agurkene i saltlake og la dem ligge 1 døgn. La dem stå 1 uke, sil laken fra, kok den opp, avkjøl og hell den kald over agurkene
Denne friske juicen er nydelig. Ingefær og lime dekker sellersmaken perfekt. Så det er bare å hive oppi stangselleri, kjenner ikke smaken uansett, og det passer meg utmerket
Ha fisk, reker, hakket agurk og finhakket gressløk i suppen og smak den til med litt sukker, evt. Kok opp vann, hvitvin, salt og rekekraften fra glasset med reker
Gjør det samme medagurken. Her er det særlig spinat, persille og agurk som gir den sunne grønnfargen. Smoothie er så bra og gjør deg glad - og det herlige er at man så lett kan eksperimentere med ulike smaker
Kutt agurken i terninger og ha alt i en salatbolle. Selv om vi ferier nytt år med vinterens inntog, blir det for meg ikke «nytt år» før vinterens teppe har løftet seg og naturen blomstrer på ny
Oksekebab medagurk og fetasalat. Bruk en ostehøvel til å strimle opp agurken. En slikkelig kebab er jo laget av lammekjøtt, men da det kan være litt vanskelig å få tak i lammekjøttdeig, og min stavmikser nok ikke klarer å kværne kjøtt bestemte jeg meg for å lage en variant med karbonadedeig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.