N. O. R. S. K. E. Y. P. T. I. B. U. L. ø. p. &. j. ). r. a. d. i. s. o. n. e. l. m. g. å. y. D. t. h. v. f. k. ,. u. -. b. 2. 0. c. 1. 5. A. 7. %. æ. H. 3. G. ♥. L. d l
For de som ikke ønsker å bruke eddik, kan den byttes ut med bare sitron og sukker, men da krever det ganske mye sitron da agurkene skal ha en bitter smak
Styrk imunforsvaret med sitron ogingefær. Selv synes jeg det er for sterkt å drikke slik som det er, men blander det ut med vann, da er det leskende og godt å drikke, du kan også røre inn litt agavesirup eller honning
Disse veggibollene har jeg laget i andre varianter før, men aldri med denne paneringen. Imens dette koker kjører du ingefær, dadler, gurkemeie og havregryn i en kjøkkenmaskin til det blir nesten helt oppkuttet
Lørdag brukte jeg denne i marinade til kylling, i kebaben, og i rømmedressingen. Lag et glass og ha i kjøleskapet,så har du enkelt tilgjengelig gode smaker
Sølete, deilig og frisk agurksalat som til ogmed er sunn. Til agurksalat trenger du følgende. Bland med saften av en sitron og nok gresk yoghurt til at det dekker alt og blir deilig grisete
Skjær agurk med en ostehøvel i små strimler og vend det med blandingen. Til ovnsbakt laks eller ørret, hører det til en herlig, saftig og frisk agurksalat
Det begynner å bli skikkelig kaldt og guffent ute om dagen og jeg merker at kroppen, hode og halsen begynner å hangle litt og jeg som hele tiden har mange baller i luften, har rett og slett ikke tid til å bli syk
Marinaden besto av en boks kokosnøtt melk og rikelig medIngefær. Dette blandet jeg sammen, og hadde det sammen med kottelettene i en brødpose, og la det i kjøleskapet
Formen hos bloggeren er litt laber, med vond hals og litt feber. Agurksalat er et "must" til kokt laks, men smaker også godt til stekt og panert fisk av forskjellig slag
Ved å skjære agurken opp med ostehøvel direkte i skålen går det i en fei å lage salaten. Agurksalat er kanskje det som oftest serveres til laks og det som jeg husker fra barndommen til kald sei ogrømme
Og opp igjennom historien har den blitt brukt både som næringsmiddel og som medisin. I folkemedisin er den kjent for å være kvalmestillende, samt betennelsesdempende
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.