Del squashen på langs, bruk en teskj e til å skrape vekk litt av det «myke» i midten. Krydre lett med salt og pepper ( Vær varsom med saltet, da baconet også tilfører mye av dette ) og sett til side
Selv er jeg en stor tilhenger – det finnes jo så mange varianter, og man kan gjøre så mye godt og forskjellig med dem, og tilberedningen er stort sett både rask og enkel, og resultatet er som oftest intenst tilfredsstillende å spise
Den blir mye brukt i middelhavsområdet og kalles også for Provence-smør. Aioli er majones med hvitløk. Lag majonesen selv så slipper du alle konserveringsmidlene -og den smaker mye bedre ♥
Du vil da få myeaioli, for andre gangen går det alltid bra. Aioli - Så enkelt er det å lage den selv. Hjemmelaget aioli er utrolig godt,og veldig enkelt å lage selv
Den blir mye brukt i middelhavsområdet og kalles også for Provence-smør. Aioli er majones med hvitløk. Lag majonesen selv så slipper du alle konserveringsmidlene -og den smaker mye bedre ♥
. I morgen er det valentinerdagen, og det er dagen for å lage noe ekstra godt til sin kjære. Hva kan vel være bedre en kake med sjokolade, ost , bringebær og gelé
En syklist jeg en gang kjente, som hadde tilbrakt mye tid i Belgia, fortalte meg at belgierne viste sin stolthet over å være fra majonesens hjemland ved å ha majones på alt, absolutt alt
MY EVERYDAY BREAKFAST. 30. 05. 2016 kl. 09 i. Frokost, Juice & Smoothies. Ingen kommentarer. Hei. Jeg kan nesten si at jeg hver eneste dag spiser en eller annen form for grøt til frokost
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.