Her får du oppskrift og fremgangsmåten får du på film. Aioli - Så enkelt er det å lage den selv. Hell da alt ut i et litermål og start på nytt med egg, hvitløk og sennep
)Inni ha ej salat, litt av hjemmelaget aiolien og ost å skinke. I dag til frokost prøvde ej mej på heimelaga wrap inspirert av @linnm88 på instagram og som også har bloggen sunnerelivstil. 4 eggehviter som piskes stivt, nesten som marengsTilsett det du vil av krydder, ej brukte chilli og oregano. )Has i ovnen på 175 grader til den er gyllen i fargen. ) 88 på instagram og som også har bloggen sunnerelivstil. 4 eggehviter
Min egen vri påaioli. Jeg liker den best med aioli. Så det skal jeg dele oppskrift på med dere her nå. Denne kan du fint legge på et glass, å sette i kjøleskapet, den holder seg ca 1 uke
En syklist jeg en gang kjente, som hadde tilbrakt mye tid i Belgia, fortalte meg at belgierne viste sin stolthet over å være fra majonesens hjemland ved å ha majones på alt, absolutt alt
Den er ofte bedre på smak dagen etter at den er laget. Aioli er en klassiker som man får servert i hele middelhavsområdet, og som nå også er utbredt i Norge
Derfor har vi i dag brent til å laget Aioli med kesam. Vi elsker å grille om sommeren og det er morro å variere tilbehøret spesielt da man har et ganske klassisk tilbehør, nemlig bearnais sausen
Aioli er selvskreven på ethvert tapasbord, gjerne servert sammen med en deilig focaccia. Det eneste du må passe på er at alle ingrediensene har samme temperatur
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.