The post Akkurat passe grove rundstykker appeared first on Vakre Hjem & Interiør. Disse rundstykkene er perfekte som klassiske kuvertbrød, men fungerer også utmerket som burgerbrød
Varm olivenoljen i en stor stekepanne, og brun hvitløksfeddet i noen minutter. På 90-tallet var tegnesereien Ernie stor her i Norge. Akkar fylt med reker1 potet, med skall4 store akkar, renset300 g reker, pillet, hakket2 eggeplommer, sammenvispet4 ss olivenolje1 fedd hvitløk4 ss kremfløte21/2 dl passeta eller hakkede tomater fra boks1 ss hakket bladpersillesalt og pepperkok poteten mør i en kjele med lettsaltet vann, 20 - 30 minutter. mens akkaren koker lager man ferdigGlaserte aspargesbønner med sesamfrø1 ss sesamfrø500 g aspargesbønner, eller andre grønne bønner, renset2 ss smør2 vårløk, i tynne skiversaft og skall av 1/2 sitronolivenoljesalt og pepperHa sesamfrøene i en tør stekepanne og rist dem under omrøring til de er gylne og dufter, i ca 1 minutt. 4 ss olivenolje. 1/2 sitronolivenolje
Jeg har ikke noe i mot helsekostprodukter. Jeg må få sagt det, igjen. Kjøkkenskuffene mine er fulle av dem, og du finner masse oppskrifter her på bloggen med diverse produkter i, MEN jeg synes at det er utrolig morsomt å vise at man kan lage sunne saker med ting man finner på butikken også
Vi bruker vel ofte ferdige bunner, men når vi orker så blir det noenlunde sånn. Vi bruker vel ofte ferdige bunner, men når vi orker så blir det noenlunde sånn
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.