Har du lyst å prøve,kanskje øve deg til jul,så finner du oppskrift HER. Når man er sugen på lefser. Når man våkner en søndags morgen og plutselig blir sugen på lefser,så må man bare lage seg noen
Spørsmålet blir vel nå, hva spiste vi til. Lammekjøtt kan brukes til mye. Det er en måte å steke kjøttet på som gir alle smakene i kjøttet og det krydderet og de urtene/grønnsakene som er i gryta, en masse tid til å utvikle seg på
Uansett, her er det du trenger til 2 porsjoner (som jeg fordelte på 2 ulike smaker)4 eggehvitter4-5 ss sukrinmelis (smak deg frem for hvor søtt du vil ha det2-3 ts kakaoNoen dråper vaniljeessens1/2 ts vaniljepulver . (Jeg hadde ikke tålmodighet til å vente lenger etter at det hadde gått 20 minutter, og da ble det nesten som som sjokolademousse-is
En del grovt mel, skummet kulturmelk og lite tilsatt sukker. Grove, men fluffy, sprø på toppen, fulle av bær og frukt inni, søte, men ikke så søte og kakete at de føltes helt som kake - uten at det er lett å oppnå
Som tilbehør her. Nå er jo det meste relativt, også vår oppfatning av vellagret. Da jeg for mange år siden laget en artikkel fra Noraker gård, var jeg der litt for tidlig til å smake årets produksjon
I går kom jeg hjem til ferdig middag. Jeg hadde tenkt å ta noen flere bilder av innholdet i denne salaten underveis, men nå får dere nøye dere med ferdig resultat
Pisk til du nesten blir lei. Nå har du laget smør. Pisk til du har en hel klump smør og "vann" i bunnen. Ta smørklumpen over i en tørr bolle og tilsett salt etter smak
Det var mitt aller første møte med dette litt sære fenomenet jeg senere har vært vitne til mange ganger, nemlig at når noen i havna skal fortøye båten, så legger folk liksom fra seg det de har i hendene, enten det er bestikk, fendere eller unger, og så stirrer de litt, mange legger ikke skjul på det engang, de bare glaner åpenlyst
Den kom levert i en boks, så spratte jeg den opp til en dobbel madrass. Nå skal ikke jeg syte eller noe, men jeg har en middels grad av skoliose, skjevhet i ryggen, som gjør at det er enda viktigere med en god madrass
Nå vil jeg gjerne ha hjelp. Kalenderen er åpen for enda flere tips, så derfor spør jeg nå dere. Da er det like før 1 desember er her, og jeg kommer i år, som i fjor til å kjøre på med kjekke tips, rabatter og lignende på bloggen i form av en julekalender
Stek kjøttpølse i en panne, tilsett linser, ketchup og krydder – la det putre og tykne litt. Nå skal jeg skvise inn en liten treningsøkt – god tirsdag dere
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.