Jeg kan ikke huske sist jeg spiste vafler fordi den éne gangen jeg prøvde å lage allergivennligevafler gikk prosjektet mitt rett vest, men denne gangen gikk det derimot mye bedre
Denne røra gir ca 10 stk vafler. Kan lages melkefri også, bare bytt ut smøret. Ingredienser. 2 store egg1 dl glutenfritt mel (jeg brukte schär)0,5 dl jyttemel teff fibra40 gram meierismørCa 7 ss tagatesseCa 2 dl soyamelk (alpro)1 ss fiberhusk
Helt uten sukker, og med en deilig blanding av salt og søtt. Hell blandingen i en beholder og sett i fryseren et par timer - husk å røre rundt med jevne mellomrom for å unngå krystallisering
Laget helt uten sukker og du kan fint erstatte hvetemelet med havremel eller mandelmel. Spises uansett med god samvittighet og gjerne med et glass iskaldt melk
Å lage glutenfri vafler er ikkje noke problem, men skal du lage glutenfri baguetter (typen med gjær, om du berre bytter om meltypen) vil ikkje det fungere optimalt
Med en mor som er diabetiker så er det alltid morro å lage noe hun også kan kose seg med til jul. Her er både nøttebunn og gulkrem laget med Sukrin, en fullverdig erstatning til sukker i bakverk
For min del blir det lite tid på kjøkkenet dei kommande dagane, eg skal nemlig tilbringe helga mi i Oslo med gode venninner - noke eg ser veldig fram til
Legg en liten klatt med (avkjølet) karamell nedi og topp med litt smeltet sjokolade igjen. Helt til slutt har jeg trukket vinner av boka Sunnere livsstil med Kristine Weber
mai er på g og ikke minst sommeren er det vell passende med en oppskrift på hjemmelaget softis. en med melkeprodukter og en uten melkeprodukter med vegansk alternativ
I dag kan jeg friste med lavkarbo kanelsnurr-muffins uten sukker, melk, gluten og korn. Røren skal kunne tas opp med skje, men ikke være så tynn at den kan helles
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.