Man kan krydre de med alle ulike kryder for å få variasjoner, og jeg synes de skal smake mye. Godt krydrede kjøttboller kan brukes i en tapas-buffè, som forrett, eller som kveldskos
Sprinkle olivenolje over, og strø maldonsalt over til slutt. Bestemte meg fortapas denne gangen - da kunne jeg lage mange små gode retter, og dessuten er det skikkelig kosemat som det går an å kose seg med lenge
salt / sal. Denne gangen i form av squash, jeg tror aldri jeg kjøpte squash mens jeg bodde i norge men etter at jeg flyttet til spania har det blitt en av mine favoritt grønnsaker
Til slutt strør du over litt salt, ikke ta formyefor squashskivene krymper under steking slik at saltsmaken konsentreres ,så det er ikke så myesalt som skal til
Dryss over salt. TAPAS heter serien, og består av retter og oppskrifter som vi bruker på kjøkkenet. Bland alt godt sammen, og sett bollen i kjøleskapet
Kjør røren litt til så alt igjen blir godt blandet. Denne gangen en tapas som kan forberedes i god tid og krever kun noen få ingredienser,mesteparten har du kanskje allerede i kjøleskapet
Nesten alle forespørsler jeg får på bloggen er om tapas,kanskje logisk siden jeg bor i Spania, og man hører da på sine lesere,så fra av i dag tenkte jeg å prøve å publisere tapas på bloggen hver fredag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.