Jeg savner Thailand hver eneste dag og jeg har lagt min elsk på Thaimat og Asiatiske smaker, og på den måten bringer maten meg på et vis tilbake til smilets land flere ganger i uken
Jeg har valgt å bruke en blanding av sukrin og palmesukker/kokossukker (les mer HER) for å få et ekstra godt resultat, og sannelig, -disse nøttekubene er bare helt uimotståelige
Kolibriegg er og har vært min favoritt i mange år, men for å si det rett ut, den man kjøper på butikk er bare en eggeformet sukkerklump med spor av mandler
Det finnes en del glutenfrie knekkebrød på markedet, men veldig mange av disse inneholder svært mye raffinert mel og stivelse og er derfor ikke særlig sunne
- Blend alle ingrediensene i en foodprosessor eller med stavmikser. Mjuuugly's hummus. Jeg har alltid vært glad i kikerter, men hummus har jeg aldri taklet
Noen av vennene mine (KRESNE venner. Til ei stor gryte tomatsaus alá Mjuuugly. Uansett, lag en stoooor porsjon med denne tomatsausen, avkjøl den og frys den ned i porsjonspakker
Jeg var veldig usikker på hva jeg skulle lage når det eneste av ferske råvarer kjøleskapet kunne friste med var tre gulerøtter, to løk, en halv honningmelon, en kvart brokkoli, noen veldig gamle appelsiner og en slapp sitron, og tha's it
Dette er klart min favorittlavkarbo kake som fungerer like godt som kos på kvelden alene som å servere gjester i større lag, og nå som konfirmasjonssesongen er over oss er jeg ganske sikker på at den blir en slager også her
Vi brukte hundrevis av kroner på smykker, hjertebamser, skrev lange og utfyllende kjærligghetserklæringer til hverandre og gikk ut for å spise en "bedre middag" på Peppes pizza
Det klinger godt, og for de av dere som spiser lavkarbo har sikkert tortillaen vært et savn. Tiden er avhengigav hvordan du ønsker det (gjennomstekt, medium etc)
Tenk dere det da, jeg har nemlig blitt veldig kresen på kaffe og nå kan jeg altså lage den aller beste iskaffen billig her hjemme, og den er uten sukker, den er vegansk og lavkarbo
Å lage gryte fra bunnen av tar ikkje lengre tid enn toro sin halvfabrikata, dessuten smaker det masse bedre og man slipper unna unødvendige mengder med sukker, karbohydrater, tilsetningsstoff, konseveringsmidler, tjukningsmidler med meir
Disse havreknekkebrødene er enkle å lage, de smaker nydelig og de metter veldig. Havre er jo så godt, og sammen med solsikkekjerner og havsalt er dette snadder for ganen
-) Min anbefaling til å lage mandelmel er derfor som følger. Jeg har i tillegg til dette bakt alle kakene til mine døtres dåp, og slikket utallige kalorier av slikkepotten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.