Andebryst med bokkølsaus, rotpuré og stekte poteter
Julius mat
Julius mat
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • For 2 personer Tidsbruk ca. 1 time
  •  
  • Dette trenger du
  • 1 stort andebryst med fett (ca. 350 gram)
  • 3 stk sjalottløk, finhakket
  • 1 stk stor gulrot, delt i skiver
  • 2 dl bokkøl
  • 2 dl matfløte
  • 1 stilk fersk estragon, finhakket
  • 2 kvaster fersk bladpersille, finhakket
  • 1 ts sukker
  • 1 dl kraft (fra rotmosen)
  • Mørk maisenna
  • Salt og pepper
  •  
  • Rotpuréen
  • 1 liten sellerirot (Det skal være ca. like mye selleri- som persillerot), delt i terninger
  • 1 stor persillerot (Det skal være ca. like mye persille- som sellerirot), delt i terninger
  • 1/2 dl fløte
  • 1 ss smør
  • 2 ts tørket timian
  • Salt og pepper
  •  
  • Stekte poteter
  • 5 stk poteter, delt i båter
  • 1 ss tørket timian
  • 1 ss fersk bladpersille, finhakket
  • 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 stk sitron, delt i båter
  • Salt og pepper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.