Skjær snitt i fettsiden på andebrystene og gni de inn med nykvernet pepper. Andebryst er en av mine absolutte favoritter å spise og siden det var på salg hos min lokale butikk, var valget enkelt på hva jeg skulle lage til middag
Dette er en enkel måte å lage andebryst på, sammen med bokkølsaus og rotgrønnsaker er dette et herremåltid som du kan kose deg med sammen med noen du er glad i
Fettet på andebrystet skal rutes opp før den stekes. Noen minutter før servering skal du smake til sausen med enten mer appelsinsaus eller mer hvit balsamicoeddik
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv
Hvorfor ikke prøve det samme medandebryst. Andebryst kan stekes på flere måter – det vanlige er å først rute svor/skinnside og brune denne raskt i stekepanna og så ettersteke i ovnen
Begynn med å rute skinnet på andebrystet og stek de med skinnsiden ned i en glovarm panne uten fett. Når skinnet er gyllent og crispy snur du andebrystene i pannen og bruner de på andre siden før de legges i en ildfast form
Skinnsiden på andebrystene rutes og pensles med vineddik. Andebrystene skal steke i sitt eget fett. Varm kirsebærsaften + evnt litt rødvin i en kjele sammen med hønsebuljongpulveret
Server andebrystene sammen med rotmos, poteter, rosenkål og rødkål og ha portvinsaus over til slutt. Og tro det eller ei, jammen fant jeg to flotte andebryst fra Gårdsand, som jeg faktisk fikk tak i på tilbud
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.