Andebryst med pærer og neper
Mat og vinnett
Mat og vinnett
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 personer
  • 2 andebryst
  • 4 ts cayenne pepper
  • 2 ss smør
  • 2 never rosmarin
  • 2 sjalottløk
  • 1 reddik
  • salt
  • 5 minutter Snu brystene og la trekke i omtrent
  • 1-2 minutter til
  • 5 pærer
  • 3 kvister frisk timian
  • 1 ss korianderfrø
  • 2 stk stjerneanis
  • 2 dl hvitvin
  • 1 ss sukker
  • sukker
  • 8 dl vann
  • 3 dl sukker
  • 1 blomkålhode
  • 6 ts salt
  • 5 dl melk

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.