En god andeconfit har alltid plass på Gastronomades tallerken. • Forberedelse. The post Andeconfit med pommes noisettes og appelsinsaus appeared first on Gastronomade
Andeconfit høres veldig «posh» ut, og det er det også, på smak. Tror faktisk dette er noe av det beste jeg har smakt, og det er også noe av det enkleste jeg har laget
Jeg har en annen oppskrift på andeconfit på bloggen, den finner du HER. Konfitert and er spesielt mye brukt i Frankrike, men de siste årene har det også blitt relativt vanlig her i landet
Jeg leste på TRINESs MATblogg og Mat på bordet om konfiserte tomater og hvitløk. Sterkt inspirert av de to flotte matbloggerne lagde jeg dette med noen få endringer
andeconfit, Andelår, høstmat, norske rotgrønnsaker. Og så passer det helt perfekt til and og andre kjøttretter som det er godt med noe litt søtt og syrlig til…
no sin andeconfit, og er solgt. Tusen Takk Anne Karins Mat og vin for denne fantastiske oppskriften. Andeconfiten er saftig og smaksrik og nydelig sammen med rødkål, sukkerglassert mandelpotet, grønnsaker og waldorfsalat
Jeg troddeandeconfit var veldig innviklet å lage, men det er faktisk en enkel rett å tilberede, du trenger litt ekstra tid, men du verden så godt det er
DET GÅR BRA DET, BARE MAN HAR TENKT OG PLANLAGT LITT. Det har ikke jeg tenkt å bry meg så mye om. Hvis man spiser maten til middag samme dag så smaker det nam
Aldri mer den gamle tradisjonelle måten å bake pizza. Men dette er helt fantastisk. Eltefri pizza er optimal lik italiensk pizza, og det smaker sabla godt
De confiterte andelårene stekes sprø over lav til middels varme. De kan også stekes i stekeovn. Sett dem til side i en liten bolle - det er et pillearbeid
Confit de canard er andelår kokt i sitt eget fett. Du trenger ikke koke andelårene i fett selv, selv om det faktisk er en enkel, men tidkrevende prosess
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.