Tid. 5,5 timer. Antall. 2 stk Om du ikke skal lage brødet i helgen kan det være greit å fordele brødlagingen over 2 dager ettersom kornblandingen skal ligge til bløt
Hva er granateplesirup. Hva er tahini. Sumak. Og hva i alle dager er egentlig za’atar. Mitt kjøkkenskap bærer preg av at mat er noe mer enn bare å få middag på bordet hver dag – det er en hobby
Mitt beste helsekostprodukt. Publisert 13. 01. 2015 kl. 14. 51. Ligger i kategorien. Kosthold og ernæring. Er det noe jeg får mye skryt av her på bloggen så er det at jeg lager vanlig, sunn mat
I mitt kjøkkenskap. Skrevet 31. 05. 2015 kl. 21. 05Kategori. Hverdag. Kommentarer(3). I dag arrangerte jeg siste Sunt og søtt kurs på denne siden av sommerferien
God morgen kjære lesere ^^,. Er kanskje ikke så mange som sitter å leser blogg så tidlig om morgenen, men når man er småbarnsforelder så må man blogge når det er tid til det
Brød. Mitt første briochebrød. Published on. 01. oktober 2015. 0 comments. Hallo dere. Jeg har prøvd litt forskjellige oppskrifter på brioche og er fortsatt på utkikk etter den perfekte oppskriften
Da var fotobøkene fra Fotoknudsen kommet i posten. ) Jeg har laget fotobok i julegave til besteforeldrene til Fredrik, så da smalt jeg til da Fotoknudsen hadde 50%
Mitt forhold til mat etter fitnessoppkjøring. 16. 04. 2016 - 10. 40 Ingen kommentarer. I forbindelse med å stille i fitness hører og leser man om flere som får et forstyrret og usunt forhold til mat, noe som jeg ikke har noen problemer med å forstå
God morgen. jeg er klar for en ny dag, spennende møte og ikke minst masse jobb og trening. Men før alt dette er det ingenting som slår en god, mettende og næringsrik frokost, for jeg er en skikkelig frokost jente
Nå har jeg lagt ut mange av mine kjære og gode oppskrifter, som jeg har bilder til ✿⊱╮✿⊱╮flere oppskrifter og bilder kommer etter hvert -og jeg har igjen noen godbiter på lur ღ ღ ღ Her er min 3 retters ynglings'meny ღ
Da kommer det et lite innlegg om hva kosthold jeg har osv. Er flere som har spurt om det, og mange som spør på e-post også, så er litt enklere om jeg bare kan henvise alle hit da så slipper jeg å skrive det om igjen og om igjen
Thermomix - selve ordet får kokker av alle nivåer, fra hobbynivå til proffer med stjerner i Michellin-guiden, til å sikle og folk flest til å se ut som spørsmålstegn
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.