Nå har jeg bakt en kake som jeg synes er veldig god. Den passer egentlig veldig godt til enhver anledning, men siden det er appelsin i den passer den ekstra godt i påsken
Start med å vispe smør og sukker hvitt og luftig. Smøret bør være romtemperert, men om kaken skjedde på like mye impuls hos deg som hos meg så kan du også dele smøret opp i små terninger
Appelsinkake til påsken. Sun, 20 Mar 2016 22. 53. 07 GMT. kl. 23. Kaker. 4 kommentarer. Det er snart påske, og lysten til å bake noe som hører påsken til er fullstendig tilstede
Fra min veganske mangokake har jeg fått inspirasjon til appelsinkake og tralala, flere skal vi ha. Det er super gøy å lage nye oppskrifter når resultatet blir så bra etter første forsøk, populært blir det også hos prøvekaninene
Påskens appelsinkake. Sun, 27 Mar 2016 11. 29. 53 GMT. kl. 13. Påske. 8 kommentarer. Wow, for en utrolig respons på innlegget om appelsinkake til påsken
1 appelsin100 gram bokhvetemel100 gram mandler4 dadler4 egg1,5 ts fiberhusk1,5 ts bakepulverSkrell appelsinen og del den i båter, ha den i en liten kjele og dekk med vann, kokes i ca 10 minuttter, hell så av vannet
Forvarm ovnen til 180 °C. Smør og mel sidene i en rund kakeform, 20 cm, ha bakepapir i bunnen. Smelt smøret forsiktig i en kjele og sett til side for å kjøle seg ned
Denne spanske appelsinkaken er en av de saftigste kakene jeg har smakt. Kaken lages med hele kokte appelsiner(ja, inkludert skallet), og den er derfor både frisk og syrlig i smaken
Appelsinkake4 egg1,5 dl sukkerpiskes til eggedosis Tilsett. Saften av en halv appelsin. Revet skall av en halv appelsin1,5 dl mel(jeg bruker Toro glutenfri fin Kakemix)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.