Middag på bbq chicken - Jangseungpo. 15. 09. 2016 kl. 11. 05 i. 4. Lam og kyllingretter. Én kommentar. Etter en fantastisk tur på stranda tok det ikke lange tiden før guttene var fra seg av sult
Da var det helg igjen. Idag vil jeg vil dele denne oppskriften som er en enkel og god forrett. Jeg elsker rødbeter og nå i sesong så bruker jeg så mye jeg kan av denne herlige grønnsaken
Jeg tok en rask treningsøkt etter jobb i dag. Det er det geniale med å jobbe på et treningssenter. Når man først er der, kan man ikke bare gå hjem uten å trene
TapenadeTapenade er en puré av oliven, kapers og ansjos, og kommer opprinnelig fra Provence. Det sies at den ble oppfunnet i 1880 av kjøkkensjefen på restauranten La Maison Dorée i Marseille
Celebration on the Menu. Av meg denne gangen, *glis*. Har fått mye fint til bursdagen min i år. ). Og gleder meg spesielt til å bruke et gavekort på den fantastiske interiørbutikken Kamelon i Vennesla
Forvarm stekeovnen til 200 °C. Kjevle pizzadeigen litt tynnere og skjær den i rektangeler, 20x10 cm. Legg på tomater og cottage cheese langs midten av hvert
Hurra for Edamame soyabønner. De er supergode og spekket med proteiner, vitaminer og jern. Bønnene er ypperlige som appetizer, snack eller som tilbehør til kjøtt eller i salater
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.