Det er jo veldig enkelt å lage knekkebrød selv, og når du først har blitt vant til disse sprø tynne godsakene så er det vanskelig å begynne med kjøpeknekkebrød igjen
Min svigerinne er allergisk mot både gluten og nøtter, så når hun ønsket seg gode matvarer til jul hadde jeg lyst til å lage noe til henne som hun ikke får for ofte
Ser nå litt lysere på tilværelsen, når jeg er så heldig å våkne av fuglekvitter utom soveromsvinduet og sola skinner på store vindusflater som skulle ha hatt seg en skikkelig vask
Hva med noen sprø, eller seige Cookies til kakeboksen. Greit å ha på lur. Om du vil ha de knasende sprø. eller litt småseige i midten,avgjør du på steketiden
De er florlette, sprø og super-lette å tygge (som en mix av ostepop og riskake) i motsetning til de fleste knekkebrød av frø og nøtter som jeg har smakt
Et annet alternativ er å avkjøle de uten å gjøre noe som helst, eller dele de i to. Krumkaker er en klassiker til kaffekosen for mange - og egentlig året rundt
De ble knasende sprøe og lekre disse knekkebrødene, masse godt å tygge på, godt bare å spise som en kjeks, men kjempegodt med ost, eller med smøreost og en eplebit
I dag får dere en ny variant knekkebrød, som passer nydelig til vellagrede oster, brie, camembert. Så bruker jeg lette drag med en slikkepott hundreogbørtåførti ganger og tenker varme tanker for å ikke bli amper under dette arbeidet som tar alt fra 3-10 minutt- alt etter som
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.