Armeriddere forbinder jeg med loff og fint brød, men det er ingenting i veien for å bruke grovbrød. Jeg syns resultatet blir best med et luftig grovbrød uten hele kjerner og frø
Slik gjør du Ha eggene i en bolle eller dyp tallerken som er stor nok til en brødskive eller to Pisk eggene sammen med en gaffel Tilsett kulturmel, kanel og salt og pisk i sammen Dypp brødskiven godt i røren til begge sider er helt dekket
Jeg brukte oppskjært banan, itt vaniljesaus, smeltet sjokolade og kokosis. Server dine varmearmeridderemedjordbær, rørte bær, syltetøy, peanøttsmør, sirup, hjemmelaget sjokoladepålegg eller annet godt
Server nystekte armeridderemed syltetøy og en deilig kopp te. Armeriddere er loff som er bløtet i en blanding av melk, egg, sukker og kanel og stekt i en stekepanne
Visp kremfløte luftig og stiv og server armeridderemed krem, honning og friske bær. Legg brødskivene i melkeblanding og la dem trekke til de er gjennombløte
Serveres med syltetøy, bær og/eller lønnesirup. Konsistensen er deilig og myk, og smelter på tungen. Armeriddere er en søt frokostvariant som jeg liker å unne meg en gang i blant
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.