Dette blir kokt og redusert ned til sirup, som deretter blir krystallisert. I crock pot'en eller en ildfast form, tilsetter du kyllingen, oppskåret tomater
Godt oksekjøtt, masse god aromasopp, fløte og creme fraiche + en vinskvett og litt til. Skjær løken i tynne skiver, rens sjalottløken og hakk hvitløken, ha mere smør/olje på stekepannen og la all løken surre til den begynner å få litt farge før du heller den i gryten med kjøttet
«Jaså ja, kje,» tenkte jeg og lurte på hva i alle dager jeg skulle bruke det til. Her kan du enten koke kjøttet på forhånd eller la det koke i gryta, uansett skal det stå en stund
Jeg hadde i en dæsj bladpersille for smakens skyld helt til slutt, og det kan absolutt anbefales, men er ikke nødvendig, da gryta har mye smak i seg selv
Jeg stod nemlig og pønsket ut hvilke ressurser jeg hadde tilgjengelig for en supermiddag. Fra gårsdagens middag hadde jeg både koriander, ingefær og vårløk til overs, så tankebankene gikk raskt i asiatisk retning
Smak til med salt og pepper. Stek deretter kjøttdeigen, ha den i samme gryta. ca 500 g kjøttdeig1-2 løk1 boks mais1 boks tomatpurè1 boks matfløtemakaronisalt og pepperKok makaroni Surr løken i stekepanna en stund, ha det i en gryte
Melet vil gjøre at kraften blir tykkere, så rør underveis. Smak til med eventuelt mer salt og pepper. Skjær kjøttet i terninger, og brun det lett i en stekepanne i litt olje
Jeg fant en oppskrift hos Duggurd, som jeg abonnerer på kjøtt fra, og tilpasset den mitt kosthold. Jeg brukte bankekjøtt i denne gryta, noe jeg aldri hadde vært borti før
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.