Today is labour day here in Australia so I thought it was an excellent occasion to take my time and make a nice breakfast and EggsBenedictseemed like a natural choice
Eggogasparges er kjempegodt sammen. Prøv en lekker forrett som både smaker godt og er enkel å lage. 2-3 aspagarges2 eggParmesanChorizo eller baconPepper. Kok eggene i 6-8 minutter avhengig av størrelse og hvor bløtekokte du vil ha deRens aspargesenog stek den sammen med bacon eller chorizoServer medeggeneog et godt dryss parmesan og avsluttningsvis pepper. 2 egg
I dag serverer jeg aspargesmed soyasmør og smilende egg til lunsj - det smakte aldeles nydelig. Leggasparges på et fat og hell over det varme smøret og strø over kjerner
Aspargesmed chorizo ogegg. Asparges i seg selv trenger svært lite behandling og er nydelig i seg selv, men med dette tilbehøret blir retten en fantastisk fest
min egne variant av denne retten består at tykke skiver ristet spiralloff, norsk spekeskinke, smørdampede asparges, posjert eggog toppes tilslutt med en syrlig å god holladaise
Anrett på porsjonstallerkener med salat, halve egg, bacon ogasparges. På denne tiden av året er aspargesen ekstra god, så bruk denne utrolig vitaminrike grønnsaken så ofte du kan
Les under hvordan du koker aspargesen for å beholde den grønne fargenSommeren og varmen har kommet til Jessheim det gjør at jeg pleier å lage forskjellige salater til lunsj eller middag
Blir sprø og god og serveres lunken med is eller annet etter ønske. Strø et tynt lag med sukker oppå. Her ble det i går bakt, en eplepai uten eggog melk
Skrell eggeneog del de i to på langs med en skarp tynn kniv. Ta ut plommen og ha de i en skål sammen med de andre ingrediensene til fyllet untatt chili og rør godt sammen, bruk en gaffel, da går det greit
Lettvint ost-, skinke- og purre-pai med halvgrov paibunn. Legg to aspargesog en baconsurret asparges på hver tallerken – gjerne la dem ligge litt over hverandre
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.