Hjemmelaget aspargessuppe på 10 minutter. 03. 02. 2015 kl. 17. 53 i. Supper. 7 kommentarer. Før i tiden var det en omstendelig prosesss å lage lage aspargessuppe, men den gang var den også en festsuppe som man gjerne brukte til forrett i konfirmasjon, bryllup osv
Nå som kulda biter, er supper en velsignelse i forkledning…For hva er vel bedre enn å å en tur i winter-wonderland, få røde roser i kinna, kjenne at det knirker under skoa, se hvordan den knallblå vinterhimmelen omkranser skogen som er dekket av tung snø
. La oss si det som det er. Vi digger Melodi Grand Prix. Glam, glitter og paljetter – kan det bli bedre. Selvsagt er det mest spennende når Norge deltar, så mens vi har sett på litt med et halvt øye i dag vil vi sitte klistrert til skjermen på torsdag
Når det kommer til enkel hverdagsmat så gjelder en av mine prinsipper «Keep it simpel». Den berømmelige tidsklemmen ødelegger ikke muligheten for meg når det gjelder å spise hjemmelaget mat
En herlig og lettlaget suppe, rik på næringsstoffer som A og C vitaminer, kalsium og jern og fattig på kalorier - hvis du ikke bruker kremfløte da, men det er ikke nødvendig for at denne suppen skal bli velsmakende
Denne sunne og smaksrike suppen har blitt en ny favoritt og den kommer fra Jamie Oliver Den tar litt tid å lage så derfor lager jeg en del og fryser ned halvparten
Min matblogg | spicy thai, freshe salater, fristende kaker og flere spennende smaker
Nå er det aspargestid, og da kan man virkelig nyte en fantastisk god og anvendelig grønnsak. Aspargessuppe er en av de mest delikate supper man kan lage og er enkelt å lage
Denne sunne og næringsrike suppen gjør godt for kroppen på kalde dager, du kan servere den sammen med brød til som middag, eller som forrett til mange hvis du skal ha gjester
Gjennom hele barndommen min tilbrakte jeg somrene hos besta og besten. De var sauebønder og fruktbønder i fagre Stryn og jeg var med på "høyånnj", gjeting i fjellet, mating av koppelam og fisking
Finn frem det du har i kjøleskapet av grønnsaker og/eller kjøtt og lag en deilig pai i dag. Selve paideigen kjøper jeg ferdig og har liggende i fryseren, så den klar på noen minutter
Kylling og chorizo- form. til ca. 4 porsjoner. Ingredienser. 1 kg kyllingfileter i strimler (ca. 2 cm brede). Dobling av timianmarinade (oppskrift her)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.