2-3 minutter
så tar du aspargestoppene opp av kokevannet og legger de i iskaldt vann.Legg resten av aspargesen og den hakkede løken i kokevannet og kok til alt er helt mørt.
Forrige uke ble det med en kilo grønneerter hjem. I vår ble det for eksempel pasta med yoghurt og erter, i forrige uke stekt squash og ertermed labneh og za’atar
) Kok opp rikelig med vann i en kjele. Riktig nok, jeg deler de grønne bønnene i to på langs. Bland ertene, bønnene, fetaen, mynten, hvitløken, olivenoljen, sitronsaften, en klype salt og godt med pepper i en passende bolle
Prikk paibunnen med en gaffel, klipp til et bakepapir som du legger i bunnen på paiformen oppå paideigen og tøm over tørre erter eller bønner, dette gjøres for at ikke paibunnen skal blåse seg opp og få en tykk bunn
Smak til med litt urter og sjekk om suppe er passe salt og kraftig. Visp kraftig rundt i suppa med en pisk eller sleiv slik at stivelsen i ertene skal jevne
Grønne shots for immunforsvaret, som renser og styrker kroppen. De er best å drikke om morgenen, 15-40 minutter etter et glass vann med sitron. Grønne shots for immunforsvaret Skriv ut Forbredelse 5 min Tilbredning 5 min Total tidsbruk 10 min iDetox. 1 Ingredienser 2 kiwi 1 økologisk eple 2 håndfuller spinat ¼ økologisk lime med skall Slik gjør du
Smak ertene til med salt og pepper og server dem til kjøttet og flesket. Legg ertene i bløt i rikelig med kalt vann, gjerne natten over (ca 8 timer). 250 g gule erter
En enkel og sunn hverdagsrett med friske og komplekse smaker. Utgangspunktet er kokte grønne linser. For med helt enkle grep er det her mye av middagens smakspotensial ligger
Mos først manan og egg med stavmikser. Barnas grønne frokostpannekaker. Ikke alle barn er like glad i grønne saker som spinat og grønnkål, men morsom og fargerik mat er noe barn i alle aldere setter pris på
Kjør suppa jevn med stavmikser og smak til med salt og pepper. Det føles som å være over skyene…Vel hjemme er det da herlig å komme inn i varmen, å tine frosne ansikter og rumper, og varme opp en deilig aspargessuppe, som kjærestekokken har satt sammen til oss tidligere på formiddagen
Siden jeg elsker supper har jeg selvsagt brukt asparges til dette, både de hvite og grønne. Ha resten av aspargesen i en kjele sammen med fløte og grønnsaksbuljong
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.