Fjern kjøttet i de ferdigbakte auberginenemed en liten skje slik at bare skallet står igjen. En rett som kan brukes som tilbehør eller som en hovedrett med en salat og godt brød til
Når aubergine er ferdigstekt, skraper du ut kjøttet med en skje. Pensle overflaten med kokosolje (du kan bruke annen olje), og press litt sitronsaft over
This is my life - Det handler om å ta vare på seg selv..
For å fjerne den bitre smaken gnis aubergineskivene inn med salt. Denne italienske retten – Aubergine parmigiana – bestilte jeg på en italiensk restaurant her for en tid tilbake
– Valgfri ost, en stav til hver auberginerull + en neve revet til topping. Jeg brukte kyllingkraft og måtte derfor trå til med litt maizena på slutten for å få den tykk
Servert med litt salat er to halve aubergine per person er mer enn nok for min del, men hvis man vil ha et enda mer mettende måltid, kan man tilsette for eksempel kokt quinoa, ris eller bulgur i fyllet
Auberginens bitre smaker trekkes nå ut, sammen med overflødig vann (ikke hopp over dette. Men når norsk fenalår, tyrkiske auberginer og gresk fetaost møtes på samme tallerken, er det nettopp crossover det blir
Server med salsa verde, pesto eller som de er. En av auberginens gode egenskaper, ved siden av å være kalorifattig, er dens evne til å absorbere andre smaker
Aubergine er en av mine favorittgrønnsaker. Denne retten passer veldig godt som tilbehør til andre retter, eller som hovedrett med en god salat og kokt quinoa til
Mange slår seg raskt til ro med at dette, de likte de ikke, og holder seg uten problemer langt unna menypunkter medaubergine eller hva det nå måtte være man ikke likte for resten av livet
Vi fikk endelig testet det nye akebrettet mini fikk til jul, og er egentlig ganske fornøyde med at snøen har blitt liggende – det blir så mye mer å finne på ute da
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.