En plante med basilikum. Thats it, verdens beste og reneste pesto. Kjør basilikumblader, hvitløk, pinkjekjerner og parmesanost i en foodprosessor mens du tilsetter olivenolje i en tynn stråle
Det smaker også godt med hvitløksbrød til. -))Jeg vil gjerne dele med dere denne oppskriften. Ta frem en lasagneform-hell makaronien oppi,ogkjøttdeigsausen oppå der igjen
Ramsløk er jo i vinden som aldri før, og i den sammenheng tenkte jeg at jeg skulle ta det jeg hadde igjen etter en ramsløk burger og lage en pestomed litt norske ingredienser (eller nesten iallefall)
Smak til med salt og pepper. En av de vanligste variantene, den genovesiske pestoen, består av basilikum, hvitløk, pinjekjerner, olivenolje og like deler av ostene parmesan og pecorino
Stek karbonadedeig med hvitløk, krydder og en boks med hakkede tomater. Om du ikke ønsker pasta i det hele tatt så kan du strimle grønnsaker som for eksempel squash og gulrøtter
Rør gjennom varmt pasta å tjene, topping med ekstra parmesan og olivenolje, hvis du vil. Sett pinjekjerner, parmesan, hvitløk, olje, grønnkål og sitronsaft i en food prosessor og suse til en pasta
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.