I det vi skriver mars måned kjennes det godt at våren er i anmarsj i Istanbul. Etter måneder med det samme vinterlige utvalget er jeg klar for noen nye ingredienser å leke med på kjøkkenet
En liten oppsummering og de fem mest populære blogginnleggene fra måneden som gikk. Et kjøkken i Istanbul fikk mye hyggelig oppmerksomhet i måneden som gikk
Det eneste som minnet oss på de siste par måneders hendelser da vi kom tilbake var brua som binder de sentrale delene av Istanbuls europeiske og asiatiske side sammen
Med snøen lavende ned utenfor vinduet kommer månedens oppsummering fra Oslo. Jeg elsker linsesalat, og denne med aubergine er kanskje min favorittoppskrift fra måneden som gikk
Månedens favoritter. Månedens arkivpost. I tillegg til siste måneds mest populære innlegg vil jeg fremover også trekke frem et innlegg fra arkivet som har fått unormalt mye trafikk i måneden som gikk
Så langt i 2014 har de samlet inn over 200. Hva med en lekker shopping bag fra Barfota før 549,- nå 165,- eller fin mobilveske med studs før 349,- nå 140,-. Drømmeverden, som har et stort utvalg av både Greengate, Riviera Maison og mye mer hadde blant annet fine lyslykter med plass til sommerens strandfunn til 159,- og lekker vannmugge med skrift til 299,-. 900,- og disse fine Retro salongbordene til 1. 165,-, fine tallerkener kr. 165,-, fine tallerkener kr
Sett stekeovnen på ca 180*C. men under 10 min. I 2006 var jeg på ferie i Portugal. Vi tok fly til Lisboa, roadtrip rundt Portugal fra Lisboa til Lagos og rundt
1 ss pulver gelatin 4 ss kaldt vann 30 gr. flott matfett 120 gr. 200 g sjokolade 50 g sukker 1 dl kremfløte Finhakk og smelt sjokoladen. 1 ss pulver gelatin. 120 gr flytende glukose eller hvit. 1 dl kremfløte Finhakk og smelt sjokoladen
6 månedersalderen når babyen klarer å sitte godt oppreist i ryggen i en barnestol/på fang, og selv plukker opp bollene. 1 stort egg (evt to små). 1 fedd hvitløk, finhakket. 1/2 liten løk, finhakket. 1 raspet gulrot. 1 ts sort pepper, evt cayennepepper. Stek på 180 grader i ca 10-12 minutter. 1 stort egg (evt to små). 1 fedd hvitløk, finhakket. 1/2 liten løk, finhakket. 1 raspet gulrot. 1 ts sort pepper, evt cayennepepper
Jeg vil med glede ønske Aurora Prøis velkommen med sitt flotte gjesteinnlegg i bloggen min, der hun deler tips til hvordan lage egen kokebok, og oppskrift på hennes favoritt, nemlig en Lun Chorizo salat
10. 11. 2017 kl. 18. 18 i. 10. 11. 2017 kl. 18. 18 i. Tips en venn 10. 11. 2017 kl. 18. 18 i Alt av kaker og dessert. 10. 11. 2017 kl. 18. 18 i Alt av kaker og dessert
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.